_
Humusz - Köszönet Rollingnak!
  • 2014. aug. 06.
  • 569
  • 25
  • 17
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Hozzávalók: 1 csicseriborsó konzerv (40 dkg) - 1 nagyobb hagyma - 1-2 g fokhagyma - 1
ek mustár - petrezselyem - fél lime leve - só - bors - 1 dl extra szűz olíva olaj (vagy margarin)
Elkészítés: A csicseriborsót leszűrjük, leöblítjük és lecsepegtetjük. A hagymát, fokhagymát,
petrezselymet apróra vágjuk. Az összes hozzávalót tálba tesszük és botmixerrel pürésítjük.
Gyártó: FUJIFILM FinePix S4000
Fókusztáv: 4.3mm
Rekesz: f/3.1
Zársebesség: 1/52
ISO: 64
Készült: 2014. aug. 06. 08:58
Kevesebb
Több

anna schwelung   2014. augusztus 07.

Szülőföldem környékén a földművesek örültek a humusznak, de az kissé porhanyósabb volt :-)

Rolling   2014. augusztus 08.

Kedves Zsazsa,mindenből extrát varázsolsz.Nagyon szeretem.
Anna humorán is jókat derülök.

anna schwelung   2014. augusztus 11.

Rolling: Zsazsa anyo főzőcskés képei: Derülj, derülj asztalkám...

bokamari   2014. augusztus 11.

Remek.. nem tudtam mi a humusz.. kajában... de jól néz ki !!!

Zsazsa anyo   2014. augusztus 11.

Köszönöm szépen Rolling!
Örülök, hogy elkészítettem, mert nagyon ízlett!
Másodszor egy kis szárított paradicsomot is csempésztem
bele.

Zsazsa anyo   2014. augusztus 11.

Köszönöm szépen Mari!
Próbáld ki, mert gyorsan elkészül és fincsi:)

iiilona   2014. augusztus 11.

Nagyon jól néz ki, én is elkészítem.

Zsazsa anyo   2014. augusztus 12.

Legközelebb én is kipróbálom tahinivel! Köszönöm:)

anna schwelung   2014. augusztus 12.

Én inkább Tahitit próbálnám ki!....csak hát a nyögdíjhivatal nem penget annyit tizenkettedikén :-(

Rolling   2014. szeptember 25.

Közben kedvenceltem,mert a nagy humuszban eltűnt,vagy a Cavinton gurult el.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban