_
20100817 2129
  • 2011. ápr. 23.
  • 203
  • 4
  • 0
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
mascarponés citromhab ribizlivel
Hozzávalók:
1 db citrom
3 dl tejszin
1 kis natur joghurt
2o dkg fehércsoki
1 tk vanilia aroma



Elkészítés:
A csokit apróra vágjuk és leöntjük jó fél dl tejszínnel és gőz fölött vagy mikróban megolvasztjuk.
1-2 percig állni hagyjuk, majd egyneművé keverjük.
Hűlni hagyjuk.
A citromhéjat, a levéből 2-3 ek-nyit és a joghurtot a csokihoz adjuk.
A tejszínt habbá verjük és a csokis krémhez keverjük.
Nekem volt ribizlim, ezért kis cukorral felfőztem, majd a pohár aljára, krém közé és a tetejére is tettem mikor már kihűlt.
Gyártó: Olympus SP510 Ultra Zoom
Fókusztáv: 10.9mm
Rekesz: f/3.2
Zársebesség: 1/40
ISO: 800
Készült: 2010. aug. 17. 15:28
Kevesebb
Több
Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban