_
20101006 2671
  • 2011. ápr. 23.
  • 219
  • 2
  • 2
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
RAKOTT KEL
kelkáposzta,
darálthús,
hagyma,
pirospaprika,
olaj,
rizs,
tejföl,
kevés liszt,
sajt - reszelve,
só,
bors,
őrölt kömény,
alulra és a tetejére kevés zsemlemorzsa


Elkészítés:
A káposztát leveleire szedjük, a vastag ereket kivágjuk. Fazékban kb 5 percig lassan forraljuk, kiszedjük és leitatjuk róla a vizet.
Az olajon a hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a darálthúst, fűszerezzük és megpároljuk.
A rizst megfőzzük.
A tepsit kiolajozzuk, meghintjük zsemlemorzsával és egy sor káposztát
rakunk bele. A tejfölt elkeverjük kevés liszttel és vékonyan megkenjük.Megint egy sor káposzta, tejföl, reszelt sajt, rizs, darálthús. Még egyszer megismételjük, tetejére káposzta, tejföl, reszelt sajt és
kevés zsemlemorzsa. Előmelegitett sütőben addig sütjük, még a sajt szép arany-
szinű lesz.
Gyártó: Olympus SP510 Ultra Zoom
Fókusztáv: 10.9mm
Rekesz: f/3.2
Zársebesség: 1/60
ISO: 800
Készült: 2010. okt. 06. 12:13
Kevesebb
Több

szusi   2012. július 16.

Kedves zsazsa anyo,a receptjét leírnád nekem,még sosem készítettem-most a fotó láttán kedvet kaptam hozzá:)!
Köszönöm!♥

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban