Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot
chilis bab - ahogy én szeretem...(szeretettel Bokamarinak!)
Hozzávalók: hagyma - fokhagyma - 3-4 chili - füstölt szalonna - piros, sárga kaliforniai
paprika - vese vagy vörös bab (de jó a konzerv vörös is) - darált vagy apróra vágott
hús - só - bors - oregáno - kevés őrölt fahéj - 4 kocka keserű csoki - olaj - süritett
paradicsom - kevés húslé vagy leveskocka
Elkészités: ha nem konzerv babot használunk, előző este beáztatjuk a babot
A hagymát apróra, a többi zöldséget kockára vágjuk
Kevés olajon a szalonnát megizzasztjuk, jöhet rá a hagyma, fokhagyma, hús - amit
fehéredésig kevergetünk, majd a fűszerek, fahéj, csoki, a felkockázott paprikák fele
- a beáztatott bab (konzervnél csak a végén tesszük hozzá a babot), süritett paradi-
csom, 3 dl viz, leveskocka. Ha már megpuhult minden, a maradék paprikákat hozzá-
adjuk és 1-2 percig rotyogtatjuk. ( Lehet a babhoz kukorica konzervet is adni!)
Jó étvágyat hozzá!! Remélem nem maradt ki semmi:))
Én most itt ülök és nézem, nézem!!
Nagyon, nagyon, nagyon!!
Hisz tudod!!!
Köszönöm neked kedves Zsuzsa!!!
Imádom és már nyúlnék érte!!!!
Jó csípős látom!!
Hurrááááááá
Mari: pont annyira lett csipős, ahogy szeretem. Reggeli
felindulásból követtem el, igy konzerv babot vettem. Mindenfélét beletettem (ami nincs a fotón) fahéjat, keserű
kakaóport, étcsokit, oregánot stb. Hát, mitagadás, fincsi
lett! Gondoltam Rád evés közben!!!!:) Ha érdekel a recept,
szivesen elküldöm.
Nagyon szépen köszönöm!!
Csoki és chilis bab az tuti!!
fahéjjal sem lehet rossz!!
Különben nagyon jó konzerv vörös babok vannak!!:)
Kérem szépen a receptet!!!
HURRÁÁÁ
Szivesen Mari! Holnap küldöm, mert már megint itt topo-
rognak, hogy mikor jöhetnek gépbe...
Egyébként sem a fahéj, sem a csoki nem érezhető, de
nagyon kellemes harmóniát ad a többi hozzávalóval.
Nincs semmi bajom a konzervvel, de ha a fiúk is akarnak
enni, akkor praktikusabb előző nap babot beáztatni:)))
Jó éjszakát kivánok, szép álmokat! ♥♥♥
Kremrob
Kremrob 2012. augusztus 26.
A nyálam is összefutott, megyek eszek valamit
bokamari
bokamari 2012. augusztus 26.
Én most itt ülök és nézem, nézem!!
Nagyon, nagyon, nagyon!!
Hisz tudod!!!
Köszönöm neked kedves Zsuzsa!!!
Imádom és már nyúlnék érte!!!!
Jó csípős látom!!
Hurrááááááá
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. augusztus 26.
Kremrob: én is igy szoktam lenni mások fotóival:)
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. augusztus 26.
Mari: pont annyira lett csipős, ahogy szeretem. Reggeli
felindulásból követtem el, igy konzerv babot vettem. Mindenfélét beletettem (ami nincs a fotón) fahéjat, keserű
kakaóport, étcsokit, oregánot stb. Hát, mitagadás, fincsi
lett! Gondoltam Rád evés közben!!!!:) Ha érdekel a recept,
szivesen elküldöm.
bokamari
bokamari 2012. augusztus 26.
Nagyon szépen köszönöm!!
Csoki és chilis bab az tuti!!
fahéjjal sem lehet rossz!!
Különben nagyon jó konzerv vörös babok vannak!!:)
Kérem szépen a receptet!!!
HURRÁÁÁ
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. augusztus 26.
Szivesen Mari! Holnap küldöm, mert már megint itt topo-
rognak, hogy mikor jöhetnek gépbe...
Egyébként sem a fahéj, sem a csoki nem érezhető, de
nagyon kellemes harmóniát ad a többi hozzávalóval.
Nincs semmi bajom a konzervvel, de ha a fiúk is akarnak
enni, akkor praktikusabb előző nap babot beáztatni:)))
Jó éjszakát kivánok, szép álmokat! ♥♥♥
bokamari
bokamari 2012. augusztus 26.
Köszönöm nagyon szépen!!!!:)
Várom!
Neked is szép jó éjt:))))♥
Gyöngylány
Gyöngylány 2012. augusztus 27.
szeretném elkérni a receptjét.. a párom nagyon régen nyüstöl hogy készítsek neki, de nem tudok.. Előre is köszönöm..