Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot
Bajai halászlé hozzávalói: 2.5-3 kg megtisztitott, felszeletelt hal - 3-4 fej felkarikázott
hagyma - só - bors - 4-5 db macska füle paprika - 3-4 ek pirospaprika (csak a végén
adjuk hozzá) - 6 db halászlé kocka - 25 dkg gyufatészta
Elkészités: A halszeletekből a szép egész szeleteket kivesszük (ez kerül a végén a
levesbe), a többi alkatrészt a fűszerekkel és vizzel rommá főzzük. Szűrőn a hallét át-
szűrjük egy másik edénybe. Az alkatrészekből a nagyobb csontokat kiszedjük és
a többit átpaszirozzuk, majd a léhez adjuk. Ismét felforraljuk és most jöhet a piros-
paprika, a halszeletek, halászlé kocka - és megfőzzük.
A gyufatésztát kifőzzük. Külön tálaljuk.
bokamari
bokamari 2012. július 16.
Megkóstolnám:))
Pedig nem vagyok nagy halrajongó!!
Jó csípőspaprika pont nekem van ott!!DDD
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. július 16.
Mari, kóstold! Csipőspaprika több is van benne...
bokamari
bokamari 2012. július 16.
Csak karácsonykor ettem meg eddig!!
Most gusztusom lenne rá!!!
De csak jóóóóóó macska p... paprikával!!!!!
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. július 16.
Mari, én évente 3-4 alkalommal készitek. Természetesen
csakis macska p...paprikával!!!
szusi
szusi 2012. július 16.
Nagyon fincsi lehet,sőt biztos vagyok benne,hogy az:))!♥♥♥
cerezo
cerezo 2012. július 17.
A hétvégén bográcsban készítettem! Nagyon szeretem a halászlevet, de eddig csak felhasználó voltam...:) Nemrég megpróbálkoztam a főzésével is...:)
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. július 17.
Cerezo: Klassz, hogy most elkövető lettél! Hogy voltál/voltak
megelégedve a főztöddel?
cerezo
cerezo 2012. július 17.
Mondták és láttam is, hogy ízlett!:) Elégedett voltam...:)))
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. július 17.
Az jó!!!:))) Remélem kedvet kaptál a folytatáshoz!:)
cerezo
cerezo 2012. július 17.
Naná!:)
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. július 17.
...bővithetnéd az indakonyhát!:)
cerezo
cerezo 2012. július 17.
Még nem sikerült közzétehető ételfotót készítenem, ha erre gondolsz...:)
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. július 17.
Erre gondoltam:) Neked miért ne sikerülne?!:)
Mária képei
Mária képei 2012. július 17.
ettem már,nagyon finom
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. július 17.
Mária: szerintem is!:)
Mária képei
Mária képei 2012. július 17.
:)
faterphoto
faterphoto 2012. július 19.
Bajai nem csak a tésztárol kapta a nevét nincs paszirozva !
A recept Szegedi Halászlé !
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. július 19.
Akkor házasitottam a kettőt!:) Tényleg nem paszirozzák, de
én igy szoktam...Tehát, ez egy szegedi halászlé gyufatész-
tával:)))
faterphoto
faterphoto 2012. július 19.
Akkora adaghoz amit láttam 2/deci száraz vôrôsbor a végén
és az elején egy kávéskanál süritett paradicsom!
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. július 19.
Köszönöm Fater, legközelebb kipróbálom:)