_
kapros uborkaleves hidegen
  • 2013. aug. 03.
  • 489
  • 27
  • 9
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Hozzávalók: kovászos uborka meghámozva, kapor, uborkalé, joghurt vagy tejföl, fokhagyma, bors
Elkészités: a meghámozott kovászos uborkát, fokhagymát, kaprot botmixerrel
pépesitjük, felöntjük uborkalével és belekeverjük a joghurtot. Jól kihűtjük!
Gyártó: Canon EOS 1000D
Fókusztáv: 79mm
Rekesz: f/4.5
Zársebesség: 1/60
ISO: 400
Készült: 2013. aug. 02. 10:01
Kevesebb
Több

bokamari   2013. augusztus 03.

Imádom az ételfotókat és nagyon guszta!!
De amint meghallom, hogy kapor, már pucolok is!!!

Zsazsa anyo   2013. augusztus 03.

Irénke, Mari, Márti! Ezt tényleg jó "főzni", mert nagyon hamar elkészül!
Én imádom a kaprot és levest is készitettem belőle! Ezt főzni kell!
Köszönöm szépen:)

RosTibor   2013. augusztus 07.

Csorog a nyálam.... Megpróbálom én is!

Zsüzsü   2013. augusztus 07.

Nagyon jól hangzik... és jól néz ki :)

Zsazsa anyo   2013. augusztus 08.

Ros Tibor, Zsüzsü! Nekem nagyon bejön! FaterPhoto kedveltette meg velem:)
Köszönöm:)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban