_
Grill falatkák
  • 2011. aug. 03.
  • 1430
  • 4
  • 9
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Grill csirke 2 személyre,végy húsz huszonkét pucolt,és belezett fiatal csirkét,sózd, fűszerezd ízlés szerint. Tűzdeld a nyársra,száraz fával gyújts alá,majd folyton forgatva süsd ropogósra!:)))
Jó étvágyat kívánok!

sasy   2011. augusztus 07.

A sütőszerkezet jó ha mindig kéznél van!:))

Öcssi   2011. augusztus 07.

Látom a szerkezet magától forog :) Így legalább nyugodtan lehet az" alapot" előkészíteni a finomságnak. :))

sasy   2011. augusztus 07.

Arra az "alapra" gondolsz ami majd betetézi a lakomát?:)) ha igen, akkor igen!:))

Öcssi   2011. augusztus 08.

Igen:)) Előtte egy kicsit utána meg sokat. :)))
Te készítetted a forgó nyársat?

sasy   2011. augusztus 08.

Igen ahogy illik:))
Nem csak lekaptam, az alföldön gyártotta a sült csirkét.

Öcssi   2011. augusztus 08.

Teljesen mindegy, lényeg a látvány. Mikor a" konyhában " barangolok mindég megéhezek. Jó nézni a sok finomságot. Biztosan jó ropogósra sült a bőre.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban