_
ambroziás kacsamájkrém
  • 2012. júl. 01.
  • 1014
  • 33
  • 15
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
bô libazsirban hagymával fokhagymával majoranával jol megabálom. Mig meleg füszerezem (bors ,paprika ,só, konyak) ôssze tôrôm.
És a végén hozáadom az aprora vágott ambroziát.
Hütés ,kenés,,,,,,

anna schwelung   2012. július 01.

"Libamáj, kacsamáj, libamáj, kacsamáj, De jó volna belőle egy darab már...":-)

tacsifoto   2012. július 02.

Koleszterinbomba, szívesen robbannék ezzel....

faterphoto   2012. július 02.

Kôszônôm !!
Tul sokat nyitogatták a frigó ajtot ,hült helye van a pástétomnak :o)))

Ági mama   2012. július 05.

Az ambróziának milyen íze van? Mihez hasonlitható?

Bányászlány   2012. július 11.

...hozzávalók és a végkifejlet roppant csábító..Fater, Te nagyon tudsz! :-))

Krémusz   2012. július 22.

Az ambrózia a parlagfű elegánsabb neve.

Krémusz   2012. július 22.

Igazad van, sőt a mi parlagfüvünk az ambrozia nemzetség egyik tagja csupán.
Egyébként így guszta!

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban