Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot
Szilvi, végre valaki nem akar hányni tőle!: DDDD
Tegnap vettem a Lidl-ben kagylót (szent jakab) mártással,
holnap kipróbálom! Most akcióban van, ha izlett akkor még
veszek. Sütőben kell 1o percig sütni. Ja, és még a kagyló
is megmarad, amivel tudok majd valamit kezdeni:)
A kagyló és én: 17 évesen még nem ettem kagylót. Barátaimtól hallottam, hogy külföldön ettek és, hogy mennyire finom .....Ennek ellenére, hogy én még nem ettem, kijelentettem, hogy én szeretem a kagylót. Vettem is egy kagyló konzervet és bizony nem csalódtam. Sajnos friss kagylót még nem kóstoltam azóta sem, de a tartósított változatát kedvelem. :-)
Szilvi: friss kagylót még én sem...de a konzervek is nagyon
fincsik. Azénjóuram hozott nekem katalán pácosat, hát az
valami csoda volt!!! Azóta már többször ettem, de tésztára
is kitűnő! Nemtóm' miért de a férfi népek nem birják az ilyeneket, pedig mindig mondom, hogy kóstólni, utána
dumálni, hogy "fúj, ez hogy néz ki". Múltkor már odáig ju-
tottak, hogy: de gusztán néz ki, de meg nem enném!
Hát ez meg már az ő bajuk!:))))
bokamari
bokamari 2012. július 08.
Nagyon guszta!!
Életemben egyszer ettem kagylót!!!
Lehet, hogy újra meg kéne próbálni?:)))
annabell
annabell 2012. július 08.
gusztusos nagyon én még soha nem ettem de valahogy nem is kívánkozom rá
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. július 09.
Mari: köszönöm szépen! Igen, meg kéne!:)
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. július 09.
Köszönöm szépen Annabell!
Szilvia68
Szilvia68 2012. július 09.
Nagyon szeretem!!!! :-)
Gyöngylány
Gyöngylány 2012. július 11.
gusztusos!! nyami :)
Gyöngylány
Gyöngylány 2012. július 11.
gusztusos!! nyami :)
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. július 11.
Szilvi, végre valaki nem akar hányni tőle!: DDDD
Tegnap vettem a Lidl-ben kagylót (szent jakab) mártással,
holnap kipróbálom! Most akcióban van, ha izlett akkor még
veszek. Sütőben kell 1o percig sütni. Ja, és még a kagyló
is megmarad, amivel tudok majd valamit kezdeni:)
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. július 11.
Gyöngylány: nyami, bizony!:)))
Szilvia68
Szilvia68 2012. július 12.
A kagyló és én: 17 évesen még nem ettem kagylót. Barátaimtól hallottam, hogy külföldön ettek és, hogy mennyire finom .....Ennek ellenére, hogy én még nem ettem, kijelentettem, hogy én szeretem a kagylót. Vettem is egy kagyló konzervet és bizony nem csalódtam. Sajnos friss kagylót még nem kóstoltam azóta sem, de a tartósított változatát kedvelem. :-)
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. július 12.
Szilvi: friss kagylót még én sem...de a konzervek is nagyon
fincsik. Azénjóuram hozott nekem katalán pácosat, hát az
valami csoda volt!!! Azóta már többször ettem, de tésztára
is kitűnő! Nemtóm' miért de a férfi népek nem birják az ilyeneket, pedig mindig mondom, hogy kóstólni, utána
dumálni, hogy "fúj, ez hogy néz ki". Múltkor már odáig ju-
tottak, hogy: de gusztán néz ki, de meg nem enném!
Hát ez meg már az ő bajuk!:))))
Szilvia68
Szilvia68 2012. július 12.
...hihi...úgy kell nekik, ha nem kóstolják meg! :-)
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. július 12.
...azt szoktam nekik mondani, hogy nem baj, több marad
nekem!:))))
Szilvia68
Szilvia68 2012. július 12.
:-DDD