Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj
szűrőprogramot
csuru
csuru 2012. június 29.
Mennyi finomsag?
bokamari
bokamari 2012. június 30.
Mii?
Nem is hittem, hogy az ehető!!
bukkig
bukkig 2012. június 30.
Nagyon szépek az étel fotóid és ínycsiklandító a látványuk. Parlagfű alapanyag pedig van bőven...
faterphoto
faterphoto 2012. június 30.
Én pusztitom :o) már kis korában kihuzom és meg eszem!
bokamari
bokamari 2012. június 30.
Én is pusztítom, csak eről- így - még sosem hallottam!!
Hurrá:)
vakegér
vakegér 2012. július 01.
Csak egy kis kiegészítés: a parlagfű - bár (jogosan) igen rossz hírét keltették - (egyesek szerint) valójában gyógynövény. Erősen antiallergén hatású szörp is készül belőle.
Itt aztán igazán érvényes a mondás: kisadagban orvosság, nagy adagban méreg.
Inda22
Inda22 2012. július 03.
A parlagfű káros hatásaival tele a sajtó, de ezek szerint kevés figyelem jut az előnyös tulajdonságaira. Ennek ismeretében egy kicsit már árnyaltabb lehetne a megítélése-:)
vakegér
vakegér 2012. július 04.
Érdemes a neten utána olvasni, de a lánykori nevén (ambrozia) keress rá. Meg fogsz lepődni!
faterphoto
faterphoto 2012. július 08.
Az istenek italát is megcsinálom csak az egy honap :)