_
békonszalonnás pogácsa
  • 2011. ápr. 02.
  • 248
  • 1
  • 6
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
25 dkg liszt, 15dkg békonszalonna, 2 dkg vaj, 2.5 dkg élesztő, 1 dl tej 1 tojás sárga, 1 evőkanál tejföl 1.5 teás k. só, kenéshez 1 tojás

Lisztet, vajat és a sót elmorzsoljuk, majd az élesztőt langyos tejben /csippet cukor/- felfutatjuk Darált, vagy apróra vágott békont, stb mindent összegyúrunk 'órát kelesztjük, 2cm vastagságúra nyújtjuk és tetejét bevagdossuk, majd kiszúrjuk pogácsa-szaggatóval, Kb 170 fokon sütjük
Gyártó: HP PhotoSmart M305
Fókusztáv: 6.2mm
Rekesz: f/2.9
Zársebesség: 1/64
ISO: 100
Készült: 2009. dec. 30. 00:52
Kevesebb
Több
Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban