_
Télálló kaktusz virága
  • 2011. jún. 10.
  • 1008
  • 12
  • 12
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Olympus FE47
Fókusztáv: 7.7mm
Rekesz: f/6.3
Zársebesség: 1/1000
ISO: 100
Készült: 2011. jún. 10. 17:05
Kevesebb
Több

tacsifoto   2011. június 19.

Szia Anna, mikor ezt a kérdést leírtad, már itthon, de még mindig vendégekkel telve. Ma délután ment el az unokatestvérem. Három napot az én szűkebb hazámban töltöttünk, hármat pedig a Te szűkebb hazádban. Tegnap este az IC-vel jöttünk haza ( a Liszt mozdony húzta vonatunkat) ha esetleg kinéztél az ablakodon láthattál is bennünket.

tacsifoto   2011. június 19.

Az unokaöcsém igen, az én gépemmel, mer mi akkor már felszálltunk. Leadtam a gépet, aztán szinte futva dobta vissza:))))

Pont e felvonulás miatt olyan nagy ívben elkerültük a várost, hogy majdnem Miskolcon keresztül érkeztünk be a Keletire. Ott meleg volt ugyan, de felvonulás nem.

Képzeld, ha az unokahúgom férje este bekapcsol ja az esti híreket, és mutatják a feleségét a meleg felvonuláson:))))))

De hallottunk róla. Viszont az esti fáklyásmenetet lefotóztam a Duna korzótól, egy pohár sör mellett üldögélve.

tacsifoto   2011. június 20.

Egész biztos, hogy egy időben voltunk ott, de kissé távolabb, kb. a kis királylány szobra táján üldögéltünk. Ahhoz túl messze, hogy személyeket ismerjek fel, de ha odamentem volna, szinte biztos, hogy kiszúrtalak volna. Oka egyszerűen az volt, hogy az egész napos programtól hulla fáradtak voltunk mind a ketten, szinte mozdulni sem tudtunk, nem volt erőnk elmenni a Lánchídig.

Mi a fáklyásmenetet néztük végig, sőt még utána is sokáig (kb. 11 óráig) kint üldögéltünk, hátha valami jó kis balhét látunk. De szerencsére nem volt semmi. Ott is bohócruhában voltak? Jó sokáig mentek a Lánchídon. Hosszú menet volt.

anna schwelung   2011. június 20.

...fáradtság?...Látod a városi élet mennyivel nehezebb, mint a hegyekben naphosszat túrázni?:-)....de annyit tényleg megért volna, hogy közelről lássátok a színes forgatagot.....balhé itt nem volt a december óta tartó tüntetés sorozatban, ez nem az a közeg, amit éveken át "megszokhattunk" !....és hozhattál volna sört, mert délután 2 órától kiszáradtam, mint az Ikva aszály idején.

tacsifoto   2011. június 20.

Legközelebb telefonszámot cserélünk:)))))

Igen, határozottan a városi idetotyogunk-odavánszorgunk ácsorgunk, kicsit továbbmegyünk, beszállunk, kiszállunk határozottan fárasztó dolog pláne 30 fokos hőségben.

anna schwelung   2011. június 20.

meglepődnél a hangszínemen...többek közt ezért sem voltam karénekes!

tacsifoto   2011. június 20.

Mert? Remélem nem basszus hangod van? Bár bírom az öblös mély hangokat, de csakis férfiban.

Én karénekes voltam, de nem lehetett a szélére tenni, mert hajlamos voltam elmenni a másik szólam irányába. Egyszóval határozatlan a hangszálam:)))))

anna schwelung   2011. június 20.

...no, ez a határozatlan jellemző rám is....telefonban csókolommal is köszönnek, meg jónapottal.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban