_
Vadászó béka
  • 2011. júl. 13.
  • 798
  • 11
  • 14
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Olympus FE47
Fókusztáv: 31.5mm
Rekesz: f/5.6
Zársebesség: 1/125
ISO: 125
Készült: 2011. júl. 13. 08:57
Kevesebb
Több

stornyay   2011. július 13.

Nagyon jól elkaptad őkegyelmét.Túl közel nem mindig sikerül menni,mert hamar fejest ugranak.Ez egy tavirózsa levelén üldögél,csak nem valami herceg jelölt? Ha állatot,madarat vagy bármi egyéb jószágot fotózol,próbáld a szemét célozni.

tacsifoto   2011. július 13.

Azt hiszem megtehettem volna, a fényviszonyok igen kedvezőek voltak (reggeli órák) de nem is gondoltam rá. Legközelebb megpróbálom.

Nem hiszem, hogy herceg jelölt volt, különben is én már nem pályázom sem hercegekre, sem grófokra.... még ha béka, akkor sem.....

susan38a   2011. július 13.

Puszit neki! :) Rögtön kidrül,hogy királyfi-e!:))

tacsifoto   2011. július 13.

Susan, én már megpusziltam, de semmi nem változott.:(((((
Lehet, hogy nem feleltem meg neki, mert nem vagyok királylány?

susan38a   2011. július 14.

A mai uralkodóházak sarjai sokkal rugalmasabbak a párválasztásnál.Tehát ,még ne keseredj el:)

tacsifoto   2011. július 14.

Inkább az unokám lenne esélyes erre a megtiszteltetésre.
Én maximum királynéi Ómi lehetnék:)))))
Bár az is rang.

tacsifoto   2011. július 14.

Én is úgy tudom, hogy köp egyet, és az áldozat megszédül, vagy vízbe pottyan, ez elég a békának, hogy elkapja...

Nemsokára mi is így fogjuk a vasárnapi húsadagunkat megszerezni.

Erről jut eszembe, az egyik nagypapám hosszabb ideig élt Olaszországban, és ott megkedvelte a békahúst. Nagymamám nagyon undorodott a békától, de Nagypapa kedvéért elkészített. Külön edényeket tartott erre a célra, és azt nem is tárolta a konyhaszekrényben.
Mit meg nem tesz egy szerető feleség?

tacsifoto   2011. július 14.

Egyik (volt) sógorom szerint nagyon finom. Nagyapámmal nem társalogtam erről, mert a születésem előtt meghalt, de köztudottan nagy ínyenc volt az öregúr.

Viszont csigalevest ettem már. Nagyon finom volt, bár szerencsére csak utólag tudtam meg, hogy csiga.

anna schwelung   2011. július 14.

csigaleveshez nem volt szerencsém...jobban kultiválom a gulyáslevest....de csigát, kagylót többféle formában ettem, és nagyon ízlett.

tacsifoto   2011. július 14.

Hát én inkább kultiválom a magyar alapanyagokat és a magyar ízeket, bár tényleg ettem már kagylót, rákot és egyéb fenevadakat is, de nyavalya tudja.....

Egy jó káposztás cvekedli jobban ízlik....

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban