_
GAP-218 és LME-009
  • 2010. júl. 08.
  • 2577
  • 0
  • 12
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
A hátrébb parkoló kényelmes BMW rendszáma az LME-009
Gyártó: Apple iPhone 3G
Rekesz: f/2.8
Készült: 2010. júl. 07. 19:10
Kevesebb
Több

Nor-   2010. július 08.

Miért érzem azt megint hogy a SI beszél ismét a "szerzőből" ?

Mark_us   2010. augusztus 03.

@kovacspistike
Ennek mi köze ahhoz hogy tahó módon parkolt a képen látható autók gazdája?

anyádat is!   2010. augusztus 07.

SI? Arra a majd 20 éves, pizzafutároknak is némi spórolással megvehető Bömösre gondolsz? Elég kevés embert tudnék mutatni aki arra irígy, de olyat, akinek a szemét szúrja a paraszt aki lehetetlen helyeken áll meg vele annál többet. SI szerintem azokból beszél, akiknek nem adatott meg egy kis moralitás, empátia és fejlettebb szintű szociális kultúra, hogy ne zavarjanak másokat minden áron.

Nor-   2010. augusztus 08.

aranyviráxálam! hol áll bármelyik is "lehetetlen helyen" ?
SI mint "dögöljön meg mindenki akinek kocsija van" ...
persze azoknak is lehetne akiknek általában nagy a szája, ha mondjuk dolgoznának, és nem azt firtatnák munka helyett hogy a szomszédnak vajon miből telik rá.

anyádat is!   2010. augusztus 09.

Nor, te hülyegyerek:) Te tényleg azt hiszed, hogy azért mert valaki egy öntörvényű seggfejre dühös az rögtön irígy? Te egy igazi keleti blokkban ragadt seggfej vagy, akinél még a "verda" a státusz. Mondhatnám azt is az igazi "magyar hülyeproli". Megsúgnám te kecseg, hogy képzeld el, ma már sokan nem abban állapítanak meg egy embert, hogy egy szartaliga van -e a segge alatt, hanem, hogy mit csinál.:) Csak azért pofáztam, mert ÉN tudok parkolni akár 100-150 m -el arrébb is és az a 30 mp amíg az autóhoz érek nem rabolja az időmet sehonnan, viszont nem is szoktak anyázni és rácsulázni a szélvédőmre. Te viszont sanszos irígy vagy azokra, akikben ragadt némi szociális kultúra és nem szarnak a saját és mások cipőjébe. Máskor inkább gondold át mielőtt írsz, nehogy túlégesd magad mekkora egy segghomlokú vadparaszt vagy:)

Nor-   2010. augusztus 09.

Köszönöm hogy ilyen jó erkölcsi bizonyítványt állítottál ki magadról.
A szitkozódást ha kérhetem tartogasd a kocsmába az ivócimboráknak.
Képzeld, én tudok gyalogolni, és valahogy engem sose fognak ide felrakni, mivel nem állok meg úgy hogy másnak útban legyek.
Nagyon örülök, hogy a zártosztályról még mindig sikerül megszöknie hozzád hasonló értelmiségieknek.
Szép napot.

anyádat is!   2010. augusztus 09.

Azzal, ha szofisztikált kamu válsztékos seggfejnek adod ki magad, attól még nem fogsz sem felsőbbrendűnek, sem normálisnak tűnni. Mellesleg ha ilyen becsületes, normális emberke vagy, hogy tudsz gyalogolni, (papíron megjegyzem mindenki tud, csak a valóság nem ezt mutatja) akkor miért véded azt aki tajt paraszt és felkerül ide? Miért annak szólogatsz be, akinek esetleg ha nem is a kényelmét, de az esztétikai érzékét zavarja néhény öntörvényű sutyerák? Ilyenkor valaki csakis irígy lehet? A hozzászólásod mondandója árulkodik mekkora egy rosszindulatú seggfej vagy. Nem fogom megtartani a szitkozódást a kocsmába tehát, mert pontosan ezt érdemled. Legközelebb ülj le, vegyél egy mély levegőt, gondold át százszor mit akarsz írni, mantrázd el magadban, hogy "csak én vagyok hülye, engem zavarnak a normális gondolkodású emberek" és ha ezek után sem bírod visszafogni magad akkor írj ilyen megsavanyodott, kisproli hülyeségeket, de ne félj, mert mindíg lesz olyan aki ezért kellőképpen beszól neked.

Nor-   2010. augusztus 09.

Tudod kedves barátom, veled ellentétben nekem nem abban merül ki a tudásom hogy minősíthetetlen hangnemben szórom igazi trollként az átkot a monitor és a billentyűzet biztonságából.

Mint már oly sokszor megírtam, a probléma azzal van, amikor páran csak azért járják a várost, hogy végre találjanak valamit, amit jól lefotózhatnak, hogy utána a többi troll csámcsoghasson rajta.
Az nem baj, hogy senkit nem zavar, de azért majd ŐK megmutatják.

A stílusodról meg annyit, hogy mindenki magából indul ki.
Tehát, olvasd el a sok szépet és jót amit írtál, és képzeld el, hogy azokat én mondtam neked. Bár én ennyire nem vagyok faragatlan tuskó olyanokkal, akit nem ismerek, de hát én már csak ilyen keleti kisproli vagyok.
(megjegyzem, nagyon csúnyán mellényúltál, szerintem több helyen jártam már a világban, mint ahova te valaha el fogsz jutni, és jónéhány kultúrával találkoztam már)

A beszólogatásról meg annyit, hogy a te nickeddel igazán nem kéne hogy osszad az észt, nem gondolod?

anyádat is!   2010. augusztus 09.

Nem vagyok a kedves barátod. A stílusod 6x tenyérbemászóbb, mintha lenne szókincsed és legalább képes lennél odaszólni, de mit várjak egy töketlentől. Bármikor találkozok veled és megmutatom, hogy nem csak a monitor és billentyűzet mögött vagyok kemény. Amit oly sokszor megírtál problémaként egy degenerált ember baromsága, ugyanis csak egy pronyót zavar, ha pronyókról szégyenfal készül. Mellesleg te ismered azokat a személyeket akik ide képet felraknak, hogy ilyen szép jellem és pszichológiai rajzzal ábrázolod őket? Továbbra sem tudtál meggyőzni, hogy egy csepp elfogadható is van abban amit a hülye, szánalmas, szedett vedett, állszofisztikált stílusodban megpróbáltál átadni. Attól még, hogy a sors sok helyre elsodort te szánalom, attól még keleti kisproli vagy és ezt nem én mondom rólad, hanem te magad állítod azzal amit mondasz (nem ahogy mondod), továbbá biztos jól ismersz, hogy tudod, hány helyen és hol voltam. Dedós kis csöpögős khuki az ilyen:). Mellesleg azt, hogy aranyviráxál, azt annak mondd, akinek először az arcába pukiztad a hintőport:) Remélem kitalálod ki az, hogy ne kelljen troll módjára kimondanom:).
Ezzel le is zárom a veled történő beszélgetést, ám ha nagyon égetni akarod magad és mindenkivel tudatni, hogy egy igazi faszjankó vagy, akkor sokat kommentelj és szídd azokat akik próbálnak tenni valamit annak érdekében, hogy ne legyen divat itthon parasztnak lenni, hiszen szerinted ez a normális.

Nor-   2010. augusztus 09.

Nem tudom miért én égetném magam, amikor te vagy az, aki minősíthetetlen hangnemben személyeskedsz igazi trollként.
Hogy miért zavar hogy feltöltögetik? Megírtam már. Azért, mert az index cikkei mellett ezek az önjelölt igazságosztók képei virítanak. Csináljanak nekik saját homokozót, a kutyát nem fog izgatni.
Neked is lehetne saját homokozód, csak akkor senki nem válaszolna neked ugyebár.

Hozzátenném, hogy a hozzászólásaidat egy moderátor előbb vagy utóbb el fogja távolítani.

Igazi "magyar" vagy amúgy, a szó 21-ik századi "klasszikus" jelentésével. A hozzád hasonló trógerek miatt gyűlölik a magyart mindenhol külföldön. De lassan már belföldön is, aki normálisabb.

Tényleg zárjuk le, írhatsz amit akarsz, válaszolni már nem fogok. Aztán tessék dolgozni is ma, hidd el, én is azt fogom tenni.

Gyűjteményekben
Albumokban