_
LPW-666
  • 2010. márc. 16.
  • 1964
  • 0
  • 8
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
BMW-vel mindent lehet...
Gyártó: Apple iPhone 3G
Rekesz: f/2.8
Készült: 2010. márc. 11. 15:56
Kevesebb
Több

maezvan   2010. március 21.

A TÁBLA AZ ÚTTESTRE VONATKOZIK !!!
ÉRTSD MEG VÉGRE !!!

A távolabb álló autóban valaki tapossa a féket, tehát arra biztosan nem gondoltál.

A fekete jobb oldalon pedig NEM AZ ÚTTESTEN ÁLL !

Ennyire nem lehetsz nehéz felfogású!

wpeople   2010. március 21.

@maezvan:
a távolban álló BMWnek nem a féklámpája világít, hanem az elakadásjelzője villog. (értem én, biztosan műszaki hiba. jellemző nagyon a pár éves BMWkre, hiszen lépten nyomon villog az elakadásjelző az út szélén...)

Azt is értem, h a megállni tilos az útra vonatkozik - ezzel felhatalmazza az autókat, h teljes szélességben elzárja a járdát az eredetileg tervezett felhasználástól (gyalogos itt járjon, ne az úton) - miközben százával van szabad parkoló az ott kijelölt részen (max 3perc séta távolságra)

maezvan   2010. március 21.

Vegyük már észre, hogy itt nincs járda, ez nem közetület !!!

Amit járdának gondolsz az magánterület és még örülj neki, ha ráteheted a lábad !
A terület az épülethez tartozik annak a tulajdona. Ezt mutatja az is, hogy a bejáratuk is ( feljáró ) oda épült. Ilyent CSAK magánterületen tehetnek meg.
Az hogy a kerítés mellé kövezett részt építettek még nem lesz járda az oda tévedő kis butáknak. Ha elzavarnának onnan akkor sem szólhatnál semmit !

old_shutterhand   2010. március 25.

@maezvan. Úgy látszik tiéd az a BMW ezért ugrálsz ennyire. Persze van akinek "mindent lehet" . Nincs morál meg semmi.. ( mindent a BMW-nek semmit az odatévedő kis buta gyalogosoknak.) Grat a kitartásodért.
Nem kérek választ. Már látom ki vagy.

maezvan   2010. március 25.

azért érdemes lenne megnéznek az én képeimet is
hidd el érdekes dolgot láthatsz ott is
( egyébként gyenge próbálkozás volt rámtolni a dolgot, de engem az ilyen alakok mint wpeople sokkal inkább zavar, mert ők az igazi köcsögök. Amolyan ÖNKÉNTES RENDŐR típus, aki azt hiszi mindig igaza van és neki kell mindenáron rendet tenni a világban, pedig hibát hibára halmoz a tudatlansága és a rosszindulata. )

LibErty   2010. április 12.

Ez itt járda és pont. A tilalmi dolgokat pedig számtalanszor leírták már a kedves látogatók. A kép jogos.

maezvan   2010. április 12.

@LibErty
Ez egy szép indokolás volt, most én stzeretnék idézni
"Ez itt járda és pont"
Gratulálok, neked nem itt a helyed a földi halandók között, hanem a legfelső ítélőszékben, mert ott valóban nem kell sem értelmezés, sem indokolás.
Bár a korábban leírtak ettől még nem változnak és a Te "pont"-od nem valami részletes jogi érvelés, inkább egy mentálisan hátrányos helyzetű utolsó próbálkozása.

LibErty   2010. április 12.

Szerintem jó néhány hozzászólásban el tudtad olvasni mi a járda, miért kell idézni számodra mindenhova ezt? Csak azért, mert - ahogy mondtad - a kishúgod kedvéért kell? Személyeskedj csak, ettől még nem áll helyt az állításod.
Vagy szeretnéd ha megismételném mi az a járda?