_
IRN-965
  • 2010. jan. 19.
  • 4247
  • 0
  • 6
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
nemrég lett felújítva a járda. gondolom az áruszállítók ezzel nem foglakoznak, de nem is fizetnek bele extra díjat. nem hiszem, h a súlyadó erre is felhatalmazna...
Gyártó: Apple iPhone 3G
Rekesz: f/2.8
Készült: 2010. jan. 19. 08:23
Kevesebb
Több

maezvan   2010. március 09.

a helyzet hasonló a következő piros autós helyzetével

- kereszteződéstől távolság valósz. OK
- járdán, bármilyen furcsa is LEHET PARKOLNI, csak a szabadon maradó szélesség számít, de az itt több mint elég

Először írd le miért is tilos ??? ( legjobb ha a kreszből idéznél, ne zsigerből )
Ez mellé ment haver !!!
Jobb ha leveszed, mert csak magad égeted vele !!!

wpeople   2010. március 09.

az a zavar ebben, h nem lehet rendesen közlekedni a sok itt parkoló autóstól. A teherautó tengelyterhelése miatt meg tönkremegy a járda, tudom mert minden pár évben fel kell újítani.

maezvan   2010. március 09.

Az, hogy nem lehet rendesen közlekedni nem jogi kategória, ez nem érv !!! Fontos lenne megérteni és az érzelmektől elkülöníteni !

A tengelyterhelés dolog is kamu, ez sem jogi kategória.
Az autó még rakottan is simán 3,5t alatt van, tehát a személyautók szabályai szerint parkol. Ha zavarja a hatóságot a járda javíttatása több lehetősége is van a parkolás megtiltására, de addig SZABÁLYOS !!!

Ezt az egyéni megítélés sem változtatja meg.

csavar   2010. március 10.

wpeople!
Megnéztem pár fotódat, meg elolvastam a hozzászólásokat is.Volna egy-két tanácsom: ha ilyen képeket készítesz az legyen egyértelmű, megtámadhatatlan, és nem utolsó sorban fűzz hozzá humoros megjegyzést, azt zabálják a népek.Ezzel szemben szerintem Te egy frusztrált f@szfej vagy és javaslom dugd fel a fényképeződet az ánuszodba.
Na ez jól esett

LibErty   2010. április 12.

maezvan:
Akkor ideje kicsit elővenned a KRESZ könyvet neked is és nem csak azért, hogy ne billegjen az asztal, hanem fel kéne lapoznod és elolvasni, mitöbb, megérteni. Taln mégjobb ha a "KRESZ - A közúti közlekedés szabályai és a legfontosabb kiegészítő rendeletek" könyvet keresed ki Hack Emiltől.

Tehát:
"Aki a képet offolja, mert a kresz szerint szabályos, az tanulgasson, olvasgasson még.

Ott kezdődik a járdán való várakozás, hogy akkor szabad várakozni járdán, ha külön tábla, vagy útburkolati jel ezt engedélyezi (MINDEN MÁS ESETBEN TILOS), s ha ezt engedélyezi, akkor jön a járda felének meghagyása, ha a járda 3 méternél keskenyebb, akkor maximum úgy, hogy máfsfél métert hagyjon a gyalogosok részére és mindezt úgy, hogy a tengelyterhelés is az előírtak szerint legyen."
(Hogy ne kelljen megint leírnom.)

alfagumibt   2010. május 12.

Természetesen Wpeople nak van igaza és járdásra csak ott állhatsz, ahol ezt tábla engedi. Ne törődj ezekkel a f@szkalapokkal. Fotózz csak és töltögesd fel ide:-) Ha gáz van, írj nekem, levajazzuk:-)

Gyűjteményekben
Albumokban