_
KOF-950 (JTI autó) Árut hoztam, ne zavarjatok!!!
  • 2009. okt. 30.
  • 1985
  • 0
  • 14
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Apple iPhone 3G
Rekesz: f/2.8
Készült: 2009. okt. 30. 09:34
Kevesebb
Több

Donjuan23   2009. december 04.

Hát..ha te le tudsz parkolni az Alföld környékén és onnan behordod az árút akkor grat:)

wpeople   2009. december 05.

@Donjuan23: nem is tudom, h kecskeméti vagy-e.
Ha igen, nyilván tudod, h ott a Domus parkoló 50m távolságra, valamint az áruháznak van direkt áruszállításra fenntartott parkolója is, ahol meg lehet állni mások akadályozása nélkül.

Macc   2010. január 07.

En is ruhellem az osszevissza parkolokat, de az aruszallitast meg tudom erteni. Kepzeld, ha neked kellene arut kivinned naponta 20 helyszinre egyedul...

ejszarny----   2010. június 18.

zebrara nem allt, zebran atkelest nem akadalyozza mivel ebbol az iranybol nem jonnek autok, forgalmat sem akadalyozza.

szal osszegezve egy fasz vagy h ebbe belekotsz, te sem hordanad mashonnan az arut be.

Trallala   2010. október 08.

Domus parkoló fizetős, valamint tényleg messze van. Az áruszállításra fenntartott parkolót pedig ő nemigen használhatja, mert a cigi azért mégsem raklapos áru. Amihez nem értesz, abba inkább ne okoskodj, te biciklisek gyöngye! Valamint a napi 50-60 üzletét sem tudná teríteni, ha minden üzletnél 1-1 órát töltene a sétálgatással, csak azért, hogy a hozzád hasonló kukacoskodók örüljenek.

wpeople   2010. október 08.

Trallala: szerintem nem rendőr, hogy mentesüljön a KRESZ szabályai alól. A felfestésen sem lenne szabályos, de ott legalább nem akadályozna.

alfagumibt   2010. október 08.

Trallala! Te ne okoskodj, hülyeséget beszélsz. Ha én nem tudom becsületesen végezni a munkám, én is szeghetek szabályt? Mitől lehetne neki? Oldja meg, ahogy én is megoldom.Onnan hordja az árut, ahonnan szabályos. Az ilyen hozzáállás miatt tartunk ott, ahol. Szarházi és meg igazolni is akarja amit tesz. Remélem szilánkokra büntetnek minden ilyen hozzáállású fuvarost.

Macc   2010. október 11.

Hat sztem meg ennyi tolerancia lehetne az emberekben. A szabalyok nelkul nyilvan furtben lognanak mindenhonnan az autok. Ha meg kulon fuvaros megallokat is letrehoznanak, amik az ido 90%-aban uresen allnanak, akkor meg az lenne a baj, hogy lehetne helyettuk parkolohely. A megoldas: TOLERANCIA (foleg ilyen helyen basszus, ahol meg 2 tank is elferne mellette).

alfagumibt: Majd ha 80 kg-os mosogepet viszel haza, akkor te is boldog leszel ha nem kopnek le es buntetnek szarra, amiert a hazad ajtaja elott alsz meg mig kipakosz. Ha meg a 3. utcaban talalhato parkolohelyrol oldod meg, akkor en kerek elnezest.

Errol jut eszembe egy kis jelenet parizsban: szuk belvarosi utca (2 oldalon parkolnak), 1 sav, 1 irany. A henteshez epp jott a teherauto aruval, megallt az uton (parkolohely nem volt a kozelben sem), kinyotottak a hatat, es elkeztek lepakolni a fel allatokat. a mogotte jovo autosok, megaltak csendben, leallitottak a motort, nemelyik ragyujtott egy cigire. Kb 5 perc utan mentek tovabb. Erdekes modon egyikuk feje se vorosodott el, nem hivtak a rendoroket, nem dudaltak, nem anyaztak. Irigylem az otteloket...

alfagumibt   2010. október 11.

Macc! Te toleranciáról beszélsz, én pedig pontosan azokról, akik mások toleranciáján tiporva haladnak előre, másokat leszarva, mint a képen látható "ember". Bármit, bárhonnan elviszek inkább, mint,hogy így kelljen megállnom. Ezerszer megtörtént és még sohasem álltam tilosban! A párizsi szűk kis utca jó példa.Csak nem erre. Erre az lenne a jó példa, hogy egy rendes, normális fuvarost látsz, amint épen a kis molnárkocsival sétál be, mert ugye vágod, hogy nevetséges kifogások ezek? Magam szállítok az ügyfeleimnek, ha az élet úgy hozza, hidd el, négy 17 colos szerelt kerék sem pite..

Szóval, nekünk normális embereknek a faxunk kivan azzal, mikor a TOLERANCIÁra hivatkoznak az ilyen gyökerek....Elvégre a mozgáskorlátozott is várhat két percet, amíg a BMW X6 tulaj elintézi a fontos dolgát...

alfagumibt   2010. október 11.

...de majd én sem húzom meg a kereket nyomaték kulccsal az autókon, mert nekem nehéz lehajolnom, a gerincsérvem miatt. Lehetnek toleránsabbak az ügyfeleim, hiszen ennyit mégiscsak elvárhat az ember. Dolgozom, szolgáltatást végzek, ennyi férjen már bele..Nem azért veszem fel a fizetésem, hogy itt hajlongjak, erőlködjek azzal a nehéz kulccsal..
(irónia off..)
Komolyan nem is értem...A képen látható fuvaros a munkáját végzi, pénzért. Mit is kéne tolerálnunk? Hogy cigarettát juttat az embereknek??? LOL Hülyébb már nem lesz ez az ország:-))
Nos én a vérszállítót tolerálom, a mentőt, az orvost, de aki fizetésért dolgozik, nem hivatást végez, csak melózik, oldja meg...Szabályosan! Ahogyan nekem is meg kell...meg mindenkinek. Nem értem mitől lenne kivétel a fuvaros.

Macc   2010. október 12.

alfagumibt: Na de epp ezaz, hogy pl az X6-os aki keresztbe elfoglal 2 mozgasserult helyet, azert, hogy beszelgessen a kukas haverjaval, az az en zsebemben is bicsakat nyit. Amikor a fuvaros megall a sarkon a zebran mikor elotte 1 autoval van parkolohely (konkretan tegnap reggel tortent) akkor azt is lebunkozom magamban. De konkretan ez az eset, amikor a szallito megall egy futballpalya meretu aszfaltplacc szelen, engem hidegen hagy. Nem akadalyoz senkit/semmit. Szoval en emellett el tudok menni nyugodtan.

A te peldad csak abban santit, hogy ha nem huzod meg nyomatekkulccsal a kereket, akkor az lehet komoly balesetet fog okozni. Mig ez nem. Ha a kerekeket tobb haztombrol szallitod ki a tulajnak, akkor minden elismeresem a szabalykovetesedhez. /Tudom milyen mocskos nehezek, de szerencsere en a sajat hazunk elott tudok parkolni, de meg a pincebol is utalom felhordani a 18"-os szettet./ Ellenben mas dijnyertes parkolok, akik beallnak a sarokba a furgonnal ugy, hogy nem lehet belatni a keresztezodest, na azok megint eleg durvak.

Macc   2010. október 12.

"beallnak a sarokba" = beallnak a keresztezodesbe

Gyűjteményekben
Albumokban