_
JOZ-576
  • 2010. jún. 05.
  • 1761
  • 0
  • 6
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Apple iPhone 3G
Rekesz: f/2.8
Készült: 2010. jún. 04. 17:49
Kevesebb
Több

karthauzi   2010. június 18.

Azonnal megkövezni szerencsétlent, mert megállni készül egy csíkozott vonalon. A kocsit zúzdába, vagyonelkobzás (biztosan lopta a pénzét a kocsira k'nyját, és menjen gyalog, vagy biciklivel napi 30 km-t.
Egyébként meg kell szüntetni a csíkozott vonalakat, és kiálló vasakkal kell körülvenni a területet, hogy ne tudjon senki megállni, aztán rend lesz ám itten, mert az a lelke mindennek!

bowlingcamps   2010. június 19.

Tulajdonképpen miért is nem lehet mindenhol parkolni?
Miért vagyunk olyan gátlásosak?

alfagumibt   2010. június 19.

Micsoda meglepiiiiiii! Egy BMW X5.
karthauzi ! Szerinted ha vvan x daarb parkolóhely majd egy amit lecsíkoznak, azt csak úgy kitalálják? Nem lehet,hogy esetleg ha oda parkol egy ilyen köncsög, akkor eltakarja a gyalogátkelőt vagy nem lehet tőle elfordulni vagy kilóg az útra? Komolyan kérdezem, mekkora IQ kell,hogy ezt felfogja valaki? Nem bosszantásra van kitalálva. Ha nincs parkoló, egyetlen európai megoldás marad:keresni kell és gyalogolni! Ez az ára annak,hogy mindenki autóval jár..Az is aki a legjobban sír,hogy nincs 5 méteren belül parkoló, ott ahová indult!

bowlingcamps   2010. június 19.

De, igenis azért van kitalálva minden, az ügymenetet lassító közlekedési szabály, hogy a gyors autóval rendelkező és sok pénzt kereső, sok adót befizető és nem ráérő autósokat gátolja, akadályozza, mozgásukat ellehetetlenítse.
És ha mi egyszerű földi szabálykövető halandók csak lassítunk a 30-as táblánál, vagy élünk az elsőbbségi jogunkkal, akkor köcsögök vagyunk és megérdemeljük, hogy jól pofánbasszanak bennünket!

Chucky   2010. július 13.

Nem védeni akarom a bmwést de sok helyen fölöslegesen van lecsikozva és elvesz csak a parkolóhelyekböl. Ha nem zavar senkit forgalomban akkor ez nem akkora bűn szerintem.

wpeople   2010. július 13.

akkor mi a véleményed erről, ha az 5 éves gyereked szalad át itt a zebrán és elütik, mert a batártól nem látják?

Gyűjteményekben
Albumokban