_
IMC-892
  • 2010. febr. 12.
  • 3913
  • 0
  • 7
  • beágyazás
    M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Mindennap így parkol. Nyilván peremterületen lakik, ha buszra vár, átszáll, nem túl költséges városban járna a verdáva (ja, és fizetni a parkolódíjat a belvárosban :-)

JohnnyB   2010. február 12.

Ha már annyira tuskó, hogy buszmegállóba járdájára így feláll, akkor legalább párhuzamosan az úttal.
Aki paraszt, az is marad...
Egyébként meg a buszok igen csak közel mennek a padkához, simán elvihetné a sarkát. Csak hát ott is a buszsöfőrt büntetnék meg, mert kárt okozott egy a bkv tulajdonában.

makkörlö   2010. február 13.

én csak azt nem értem, hogyha átmegy az ember a piroson és lefényképezik akkor fizetni kell, akkor mirét nem elég a büntetéshez egy ilyen fénykép? Vagy meg kell várnia a rendörnek, amig visszajön agazda és kimagyarázza a dolgot. ?

macskazat   2010. február 20.

Köszönöm a képeket, tanulságosak. remélem, hogy az "illetékes elvtársak" is megnézik egyszer. A rendszám pedig közérdekű nyilvános adat, annak nincs személyiségi joga. A jogosult hatóság hozzáférhet a számhoz tartozó többi adathoz is, mint bármilyen más, egyéb azonosító jel használójához is. Így van ez a rendőrt azonosító jelzés láthatóságával is. Publikus adat hirdeti a világnak, hogy törvényes, szabályos intézkedés történik. Így kéne lennie. Igaz? Az autó rendszáma pedig azt hirdeti a világnak, hogy szabályosan, törvénytisztelő módon közlekedek és élek a világban!

Next   2010. március 02.

Nani bakker, tanulj meg vezetni... Lehet meg az is keves...

maezvan   2010. március 09.

NICSAK HÁT EZ NEM BMW ÉS NEM IS TEREPJÁRÓ !!!
"MI VAN ITT ELVTÁRSAK? MI EZ A LAZASÁG?"

makkörlö   2010. március 17.

csak beszaladt a gyogyszertárba kiváltani az anyukája szivgyogyszerét, a busz amugy is most ment el, aztán ki tudja mikor jön a másik.........
ha ezért fizet és elmegy meg van bocsájtva.