_
A Gida tó
  • 2011. nov. 29.
  • 1145
  • 21
  • 17
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Sopron, harkai plató, Gida tó

tacsifoto   2011. november 30.

mammaróza, bokamari, balmár: köszönöm.
Szeretem azt a tájat, nincs túl messze és mégis már vidékies.... birkák, horgásztó, gémek stb....

tacsifoto   2011. november 30.

A túlsó parton gémek, vagy kócsagok, szóval valami nagy madarak álldogáltak. Mikor közelíteni próbáltam, egyszerűen átrepültek egy másik oldalra, vagy a nád takarásába lépkedtek.

Egy idő után abbahagytam ezt a bújócskát. Itt csak Stronyay kaszálhatott volna.

annabell   2011. november 30.

nagyon szép tényleg sokat kószáltál ezek szerint nagyon csodás idő volt

stornyay   2011. november 30.

Ilyenek ezek a madarak.Túl kell járni az eszükön.Látok még ott egy nagy kócsagot,ő sem akart modellt állni?A legtöbb esetben csak lesből lehet őket elkapni,egy sekély vizű apró halas kopolyánál ahol bőségesen talál táplálékot.Oda meg már az érkezésük előtt ki kell ülni.

tacsifoto   2011. november 30.

Szia Stornyay! Köszi, hogy idelátogattál hozzám. Volt ott több nagy kócsag is, csak a nád és a sás takarásában. Míg a túlsó oldalon voltam, nyugodtan álldogáltak, de amikor megkerültem a tavat és szinte lépésről lépésre közelítettem hozzájuk, fokozatosan hátráltak. Aztán takarásba kerültem, de mire onnan kiláttam, azt vettem észre, hogy átmentek a túlsó oldalra, ahonnan jöttem:((((((

Sebtében késztettem egy felvételt az egyikről, de elég ferde a kép, meg a kócsag sincs túl közel. . Majd megpróbálok javítani rajta.

stornyay   2011. november 30.

Rafkós madarak.Olyan mint a horgászat,aki ezen a partoldalon ül az a másik oldalra dob és aki a túlparton az meg ide röpteti a szereléket.Nem egyszerűbb megvárni hogy ideússzon a hal?Vagy is ide szállingózzanak a kócsagok.Sebaj ha nem tudtál róluk egy jó felvételt készíteni,de legalább megsétáltattak és egy jót szórakoztak.

tacsifoto   2011. november 30.

Meg én is jót szórakoztam... legalább végre átmentem a túlsó oldalra......Két horgász figyelt engem, ők is jót szórakoztak.....

iiilona   2011. november 30.

Tacsi a jó, hogy lett ez a gyönyörű kép, és a másik, hogy végül is mindenki szórakozott. Élvezett volt az itt lenni Nálad.

anna schwelung   2011. december 01.

Bravúros!!!...néztem minden méretben, hibát nem találtam, sajnos:-)))...talán az a középen behaló letört nádszál...

tacsifoto   2011. december 01.

Remélem azt is ki tudtad venni a mikroszkópod alatt, hogy a tó túlsó oldalán, majdnem középen az a fehér pötty egy fehér nagy kócsag, Ez a legközelebbi kép, amit fel tudtam venni róla:))))

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban