Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot
Ropogósra sült libacomb hagymás törtburgonyával, párolt káposztával
A képen látható ételkölteményt nem én készítettem, egy soproni belvárosi étterem szakácsának a remeke.
Honlapjuk: http://www.generalis.hu/corvinus.html
Puffancs: nem csak immel-ámmal eszed, csakis a Márton nap miatt eszed? Itt a nyugati országrészben hatalmas kultusza van Szent Mártonnak. Az ő emlékére kajáljuk a rengeteg libacombot.....
lazyp: mi meg várunk, közben minden kihűlt....
Jutka: Óhajod számomra parancs. Akár már holnap is, de ma az Istenért ne, mert óriásit kajáltam ma is, még nem hevertem ki.... (csak az irigykedés kedvéért írom: ma borjú bécsit ettem, lesz fotó arról is)
Nagyon gusztusos! Gyerekkoromban, mikor hetente ettem libahúst, eszembe nem jutott (akkor még hogy a csudája is jutott volna:):), hogy nagymama koromban általában csak ünnepnapokon esszük. (Mikor nagylány lettem, meg is kaptam stafirungba a két dunyhát és a négy nagypárnát, azt sem tudtam mit kezdjek vele:)
Évika:))))
Hála Istennek én dunyhát nem kaptam staffirungba,, de a háború után kénytelenek voltunk libát hizlalni a fáskamrában, ha enni akartunk. Nem nagyon kedveltem ezt a tevékenységet, mert sajnáltam az állatokat, ráadásul nem is igen szerettem a libahúst.
Egyik legkedvencebb ételem a liba, különösen a libamáj. Sajnos nálunk ünnepek allkalmából pulykát esznek és libát nem egyszerü beszerezni. Ezért pótolom mindig be a "libahiányomat" látogatásomjain
Puffancs
Puffancs 2011. november 13.
Imádom :-)))
Vinelandjutka
Vinelandjutka 2011. november 13.
Éhes vagyok, csorog a nyálam! Ebbe az étterembe okvetlenül elmegyünk a nyáron
lazyp
lazyp 2011. november 13.
... már vártam ...
tacsifoto
tacsifoto 2011. november 13.
Puffancs: nem csak immel-ámmal eszed, csakis a Márton nap miatt eszed? Itt a nyugati országrészben hatalmas kultusza van Szent Mártonnak. Az ő emlékére kajáljuk a rengeteg libacombot.....
lazyp: mi meg várunk, közben minden kihűlt....
Jutka: Óhajod számomra parancs. Akár már holnap is, de ma az Istenért ne, mert óriásit kajáltam ma is, még nem hevertem ki.... (csak az irigykedés kedvéért írom: ma borjú bécsit ettem, lesz fotó arról is)
Puffancs
Puffancs 2011. november 13.
Nem csak ímmel - ámmal eszem - teljes átéléssel :-))) és nemcsak Márton nap miatt - viszont egy pohár borral kiegészítve.... :-)
mikru
mikru 2011. november 13.
Húúúú ez finom lehetett!
mikru
mikru 2011. november 13.
Húúúú ez finom lehetett!
lazyp
lazyp 2011. november 13.
... tacsi: lehet, hogy kihült, de még érintetlen ... nagyon csinos comb ...
tacsifoto
tacsifoto 2011. november 13.
lazyp: a látszat csal.....
az a pompás libacomb már nincs. De van helyette mááááásik!
tacsifoto
tacsifoto 2011. november 13.
mikru: biztos az volt, mert piszok jól nézett ki a tányéron.
tacsifoto
tacsifoto 2011. november 13.
Puffancs: hasonló az ízlésünk. Libacombhoz kólát inni bűncselekmény.
Vinelandjutka
Vinelandjutka 2011. november 13.
Várom a képeket ész beszámolást a mai ebédröl
bokamari
bokamari 2011. november 13.
Örülök, hogy feltetted!
A hétvége nálunk is a libáról szólt!
És a liba-kacsasültnek is nagy szerepe van benne!
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. november 13.
Nagyon guszta!
Ági mama
Ági mama 2011. november 13.
Előttem már mindent elmondtak, én csak azt, hogy egészségedre.
tacsifoto
tacsifoto 2011. november 13.
Köszönöm mindenkinek!
Jutka, kép lesz rengeteg, priviben is küldök, csak győzd nézni:)))) De még ma sem volt időm foglalkozni vele.
Vinelandjutka
Vinelandjutka 2011. november 13.
Köszönöm elöre is Tacsi!
ibi67
ibi67 2011. november 13.
Jól néz ki, remélem, finom is volt.
tacsifoto
tacsifoto 2011. november 13.
Igen, Ibi, azt mondták finom (én mást ettem)
ibi67
ibi67 2011. november 14.
A borjú bécsi sem rossz étel. Nem követted a Márton napi hagyományokat?
Scheffy
Scheffy 2011. november 14.
Wow! Éhes lettem!
tacsifoto
tacsifoto 2011. november 14.
Szia Ibi! Tudom, hogy hagyomány, de én nem különösebben rajongok a liba húsért.Képzeld még a libamájért sem:)))
tacsifoto
tacsifoto 2011. november 14.
Szia Scheffy! Gyere, van még üres hely az asztalnál, meg kaja is van.
csuru
csuru 2011. november 14.
Etvagygerjeszto!
tacsifoto
tacsifoto 2011. november 14.
Köszönöm csuru, hogy benéztél hozzánk ide a vendéglőbe. Bizony nagyon finom volt....
ibi67
ibi67 2011. november 14.
Pedig az finom.
tacsifoto
tacsifoto 2011. november 14.
Azzal nem is volt baj, csak a felvétellel. De majd megnézem, hogy menthetetlen-e.
mammaróza
mammaróza 2011. november 14.
Nagyon gusztusos! Gyerekkoromban, mikor hetente ettem libahúst, eszembe nem jutott (akkor még hogy a csudája is jutott volna:):), hogy nagymama koromban általában csak ünnepnapokon esszük. (Mikor nagylány lettem, meg is kaptam stafirungba a két dunyhát és a négy nagypárnát, azt sem tudtam mit kezdjek vele:)
tacsifoto
tacsifoto 2011. november 14.
Évika:))))
Hála Istennek én dunyhát nem kaptam staffirungba,, de a háború után kénytelenek voltunk libát hizlalni a fáskamrában, ha enni akartunk. Nem nagyon kedveltem ezt a tevékenységet, mert sajnáltam az állatokat, ráadásul nem is igen szerettem a libahúst.
Vinelandjutka
Vinelandjutka 2011. november 14.
Egyik legkedvencebb ételem a liba, különösen a libamáj. Sajnos nálunk ünnepek allkalmából pulykát esznek és libát nem egyszerü beszerezni. Ezért pótolom mindig be a "libahiányomat" látogatásomjain
Vinelandjutka
Vinelandjutka 2011. november 14.
Tacsi, ez a libacom volt olyan jó, mit én ettem a Vadászkürt étteremben?
tacsifoto
tacsifoto 2011. november 14.
Nem tudom, mert én egyikből sem ettem, de nagyon jól néz ki mindkettő.
tacsifoto
tacsifoto 2011. november 14.
Jutka, én különösebben nem rajongok a libahúsért....
Sőt, a májért sem, kivéve, amikor libazsírban van kisütve, mert azt imádom. Koleszterinbomba....
iiilona
iiilona 2011. november 16.
Tacsi, nagyon jól prezentáltad a libacombot. Csodálatos falatok mutakoznak a tányéron. Egészségetekre.
tacsifoto
tacsifoto 2011. november 16.
Finom volt, de elmúlt. Most jön megint a krumplileves korszak:))) De nem is baj.
lazyp
lazyp 2011. november 16.
... Tacsi, a krumplilevesből ki leszünk rekesztve ... már úgy beleéltük magunkat a tálaidba ...
tacsifoto
tacsifoto 2011. november 16.
Szóval kirekesztő szakácsnő vagyok?
A lábosaimmal vigyázz, mert ha egyszer nem találom észrevenni, hogy beleélted magad, akkor mi lesz?
annabell
annabell 2011. december 08.
hú de éhes lettem guszta nagyon
tacsifoto
tacsifoto 2011. december 08.
Annabell! Állj neki és edd meg! Rád vár:))))))
annabell
annabell 2011. december 08.
köszönöm szépen most,hogy jön az ebéd idő elfogadom