_
Ropogósra sült libacomb
  • 2011. nov. 13.
  • 1350
  • 0
  • 40
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Ropogósra sült libacomb hagymás törtburgonyával, párolt káposztával
A képen látható ételkölteményt nem én készítettem, egy soproni belvárosi étterem szakácsának a remeke.
Honlapjuk: http://www.generalis.hu/corvinus.html
Gyártó: Olympus FE47
Fókusztáv: 7.7mm
Rekesz: f/4.0
Zársebesség: 1/8
ISO: 100
Készült: 2011. nov. 12. 12:31
Kevesebb
Több

Vinelandjutka   2011. november 13.

Éhes vagyok, csorog a nyálam! Ebbe az étterembe okvetlenül elmegyünk a nyáron

tacsifoto   2011. november 13.

Puffancs: nem csak immel-ámmal eszed, csakis a Márton nap miatt eszed? Itt a nyugati országrészben hatalmas kultusza van Szent Mártonnak. Az ő emlékére kajáljuk a rengeteg libacombot.....

lazyp: mi meg várunk, közben minden kihűlt....

Jutka: Óhajod számomra parancs. Akár már holnap is, de ma az Istenért ne, mert óriásit kajáltam ma is, még nem hevertem ki.... (csak az irigykedés kedvéért írom: ma borjú bécsit ettem, lesz fotó arról is)

Puffancs   2011. november 13.

Nem csak ímmel - ámmal eszem - teljes átéléssel :-))) és nemcsak Márton nap miatt - viszont egy pohár borral kiegészítve.... :-)

mikru   2011. november 13.

Húúúú ez finom lehetett!

mikru   2011. november 13.

Húúúú ez finom lehetett!

lazyp   2011. november 13.

... tacsi: lehet, hogy kihült, de még érintetlen ... nagyon csinos comb ...

tacsifoto   2011. november 13.

lazyp: a látszat csal.....
az a pompás libacomb már nincs. De van helyette mááááásik!

tacsifoto   2011. november 13.

mikru: biztos az volt, mert piszok jól nézett ki a tányéron.

tacsifoto   2011. november 13.

Puffancs: hasonló az ízlésünk. Libacombhoz kólát inni bűncselekmény.

bokamari   2011. november 13.

Örülök, hogy feltetted!
A hétvége nálunk is a libáról szólt!
És a liba-kacsasültnek is nagy szerepe van benne!

Ági mama   2011. november 13.

Előttem már mindent elmondtak, én csak azt, hogy egészségedre.

tacsifoto   2011. november 13.

Köszönöm mindenkinek!

Jutka, kép lesz rengeteg, priviben is küldök, csak győzd nézni:)))) De még ma sem volt időm foglalkozni vele.

ibi67   2011. november 13.

Jól néz ki, remélem, finom is volt.

tacsifoto   2011. november 13.

Igen, Ibi, azt mondták finom (én mást ettem)

ibi67   2011. november 14.

A borjú bécsi sem rossz étel. Nem követted a Márton napi hagyományokat?

tacsifoto   2011. november 14.

Szia Ibi! Tudom, hogy hagyomány, de én nem különösebben rajongok a liba húsért.Képzeld még a libamájért sem:)))

tacsifoto   2011. november 14.

Szia Scheffy! Gyere, van még üres hely az asztalnál, meg kaja is van.

tacsifoto   2011. november 14.

Köszönöm csuru, hogy benéztél hozzánk ide a vendéglőbe. Bizony nagyon finom volt....

tacsifoto   2011. november 14.

Azzal nem is volt baj, csak a felvétellel. De majd megnézem, hogy menthetetlen-e.

mammaróza   2011. november 14.

Nagyon gusztusos! Gyerekkoromban, mikor hetente ettem libahúst, eszembe nem jutott (akkor még hogy a csudája is jutott volna:):), hogy nagymama koromban általában csak ünnepnapokon esszük. (Mikor nagylány lettem, meg is kaptam stafirungba a két dunyhát és a négy nagypárnát, azt sem tudtam mit kezdjek vele:)

tacsifoto   2011. november 14.

Évika:))))
Hála Istennek én dunyhát nem kaptam staffirungba,, de a háború után kénytelenek voltunk libát hizlalni a fáskamrában, ha enni akartunk. Nem nagyon kedveltem ezt a tevékenységet, mert sajnáltam az állatokat, ráadásul nem is igen szerettem a libahúst.

Vinelandjutka   2011. november 14.

Egyik legkedvencebb ételem a liba, különösen a libamáj. Sajnos nálunk ünnepek allkalmából pulykát esznek és libát nem egyszerü beszerezni. Ezért pótolom mindig be a "libahiányomat" látogatásomjain

Vinelandjutka   2011. november 14.

Tacsi, ez a libacom volt olyan jó, mit én ettem a Vadászkürt étteremben?

tacsifoto   2011. november 14.

Nem tudom, mert én egyikből sem ettem, de nagyon jól néz ki mindkettő.

tacsifoto   2011. november 14.

Jutka, én különösebben nem rajongok a libahúsért....
Sőt, a májért sem, kivéve, amikor libazsírban van kisütve, mert azt imádom. Koleszterinbomba....

iiilona   2011. november 16.

Tacsi, nagyon jól prezentáltad a libacombot. Csodálatos falatok mutakoznak a tányéron. Egészségetekre.

tacsifoto   2011. november 16.

Finom volt, de elmúlt. Most jön megint a krumplileves korszak:))) De nem is baj.

lazyp   2011. november 16.

... Tacsi, a krumplilevesből ki leszünk rekesztve ... már úgy beleéltük magunkat a tálaidba ...

tacsifoto   2011. november 16.

Szóval kirekesztő szakácsnő vagyok?
A lábosaimmal vigyázz, mert ha egyszer nem találom észrevenni, hogy beleélted magad, akkor mi lesz?

tacsifoto   2011. december 08.

Annabell! Állj neki és edd meg! Rád vár:))))))

annabell   2011. december 08.

köszönöm szépen most,hogy jön az ebéd idő elfogadom