_
Ameddig a szem ellát
  • 2012. jún. 30.
  • 793
  • 26
  • 11
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Sopronkövesd határában
Kevesebb
Több

Ági mama   2012. június 30.

Tacsi, van itt minden, mint Karácsonykor.
Élet lent is fent is.:)))

tacsifoto   2012. június 30.

Abszolút kihasználás. Bár szívesebben nézek szélturbinákat, mint nukleáris erőműveket.

Vinelandjutka   2012. július 01.

Nagyon tesztik a kontraszt a tradiciós buza és a modern villanyoszlopok és szélturbinák között

tacsifoto   2012. július 01.

Engem is megfogott a látvány. Mivel már délelőtt irtózatos meleg lett, félbehagytam a fotózást és hazamentem a legelső busszal, de aratás után feltétlenül visszamegyek és jobban megközelítem. Most már tudom, hol kell leszállni a buszról, mert sajnos három megállóval korábban szálltam le a kelleténél.

Vinelandjutka   2012. július 01.

Mikor van az aratás? Talán utba tudjuk venni az egyik napi kirándulásunk alkalmával, hogy tudjál közelebbröl egy pár képet venni.......

tacsifoto   2012. július 02.

Ó Jutka, addigra már teljesen véget ér. Június végén, Péter-Pál napján kezdődik és a mai gépesített világban egy-két hét alatt véget ér, különösen ha kedvező az időjárás. Most pedig kedvező (a gabonának, nekem ez túl meleg).

Vinelandjutka   2012. július 02.

Hallottam a barátnömtöl Bécsböl, milyen forróság jár nálatok.Nálunk is! Olyan höhullám van megint, képzeld Öcsi hazajött a golfozásból elöbb, mert nem birta a höséget!!!!!

tacsifoto   2012. július 03.

Jutka rettenetes meleg van errefelé. Sorra dőlnek meg a hőmérsékleti rekordok és nem is kicsivel. Tegnap Pesten dőlt meg a rekord. Nálunk szerencsére kellemesebb volt, "csupán" 33 fok. Mi az a 37-39 fokhoz képest?

tacsifoto   2012. július 03.

Ha Öcsi abbahagyta a golfpartiját, akkor tényleg nagyon meleg lehet nálatok. El kell menni a Niagarához a lábatokat a zuhatagba lógatni.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban