_
Orvosi somkóró
  • 2014. júl. 01.
  • 1533
  • 10
  • 9
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Melilotus officinalis

anna schwelung   2014. július 02.

Mindenféle vicik-vacak gazt mutatsz nekem!... de sehol egy VOLT fesztiválra készült szék, melyeket a legfontosabb 4 soproni csomópontra kihelyeztek? :-))

tacsifoto   2014. július 02.

Hát ne is mond a VOLT fesztivált. Már javában tart. A jó buszokat mind oda irányították, ma egy ócska, régi busszal repesztettünk Balfra, majd elharaptam a nyelvemet, úgy rázkódott....zötykölődött....Kerülöm a VOLT fesztivált, majd lesz elég kép itt az indán, meglátod....de majd egy csápolós képet felteszek, mert pénteken a kivénhedt soproniaknak koncertet adott Koós és felesége, valamint Korda és Klárika, meg az Apostol együttes. Iszonyú tömeg verődött össze, ráadásul én is ott voltam és csápoltam....

anna schwelung   2014. július 02.

Fiala reggeli rádiós műsorában beszélgetett a főszervezővel Lobenwein Norberttel. Ő említette ezeket a székeket, a 4 csomóponton.
Klárikááááám és Gyugyó bá' mindig részt vesz a Sziget-fesztiválon is óriási sikerrel. Más kérdés, hogy némi ital + kábszer hatása altt még lehet, hogy nekem is csápolnának.
Várom a képeket!

anna schwelung   2014. július 02.

Nyelvharapás, brrrr.
Éppen ma egy hete bukott fel unokám a bölcsiben a motorral. Nyelvét átharapta, de nem varrták, már nem szokás, mondta a varázsló a sebészeten. Szája olyan még most is, mint a csajszié, aki százezreket költ feltöltésre.....pedig csak pofára kellene esnie műanyag motorral.
Ma már volt a bölcsiben, délután nálunk tanyázott, de szerencsére eszik-iszik a 2. naptól fogva.

tacsifoto   2014. július 03.

anna: a székeket már mind lelődöztem az elmúlt évben. Ezek szerint újakat is tettek ki? Lassan több lesz, mint a parkoló autók.
Gyerekeknél gyorsan megy az ilyesmi, de szerencsére gyorsan meg is gyógyulnak. Édua hál'Istennek kezd kinőni az üvöltős, fél órát sírós korszakból....feláll és leporolja magát. De azért néha még nagyon tudja sajnálni saját magát....

anna schwelung   2014. július 03.

Ne hivatkozz a tavalyi évre! Az idén már fényképeztél olyan virágokat, madarakat, házakat, mint az elmúlt éveben... :-)

tacsifoto   2014. július 03.

Ez igaz... ma körülnéztem, semmiféle új széket, sem árnyékszéket nem látok sehol...

Kedvencnek jelölték
Albumokban