_
Virágzó és termő bakszakáll
  • 2014. aug. 02.
  • 426
  • 8
  • 3
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

tacsifoto   2014. augusztus 11.

Köszönöm. Pont aznap, amikor ott jártam, előtte pár órával történt ott egy szörnyű vasúti gázolás. Valaki vagy a vonat elé ugrott, vagy esett. (Az ugrás valószínűbb) Addigra eltakarítottak minden nyomot és a helyszínelés is befejeződött, megindult a vasúti forgalom, de körbe volt meszelve (gondolom fertőtlenítés miatt) Lefotóztam a helyszínt, de nem teszem fel. Mélyen megrendített, de nem ismertem az illetőt.

anna schwelung   2014. augusztus 12.

Én itt Kellemetlenföldön már kissé hozzászoktam ehhez :-( Sokszor láttam nagy meszelés nyomokat a peronon, vagy éppen a sínek közti bolyongásom során. Amíg a lakásommal szemben lévő raktárban dolgoztam, - ha a Keleti felé haladsz, az állomáson jobbra tekintve most az M4 remíze van - mindig átvágtam a 16 pár sínen, mivel úgy közelebb volt.
Egy délután szokás szerint jöttem haza, hallok gyenge kiáltásokat egy távoli ruhacsomó alól. Húúúha, mit tegyek? Csak közelebb mentem, és szerencsémre nem metszett le a vonat semmijét a nőcinek, aki jóval indulás után kiugrott a Balaton felé haladó vonat ajtaján. Eltalált egy jelzőoszlopot, - nem fejjel - csak feküdni tudott. Hívtam a mentőket, addig ácsorogtam mellette a sínek közt, vigyázva, nehogy a mellette haladó vonat vágja le valamijét, integettem az érkező mozdonyvezetőknek lassítás érdekében. A mentők megérkeztek, de legalább 200 méterre, a raktárunkhoz közel tudtak csak megállni és dimben-dombon át cipelték oda hordágyon a banyát. Másnap meséltem az éjjeliőrünknek és kiderült, falubelije a szerencsétlen, akinek már nem ez volt az első ilyen próbálkozása.
Háát, ennyi jutott eszembe a halott melletti szép bakszakállad kapcsán...

Kedvencnek jelölték
Albumokban