_
Borongós hangulatban
  • 2012. szept. 04.
  • 763
  • 14
  • 9
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Egyoldali kerékvető a Soproni Múzeum oldalbejáratánál (Csatkai utca)
Gyártó: Olympus FE47
Fókusztáv: 7.7mm
Rekesz: f/4.0
Zársebesség: 1/160
ISO: 400
Készült: 2012. szept. 04. 08:21
Kevesebb
Több

Ági mama   2012. szeptember 04.

Itt nem borús az idő, nagyon kellemes, olyan sétára csábító. Vesztemre elindultam, de az allergia haza zavart. A szél behozza a mezőről a polleneket. :(

nevetnijo   2012. szeptember 04.

tacsi nagyon szépen köszönöm a képet :) örülök, hogy gondoltár rám :) nagyon érdekes ez az egyoldali kerékvető, általában párban szoktak lenni :)

tacsifoto   2012. szeptember 04.

Ági, csak a reggel volt borongós, nagyon nehezen tisztult ki az ég, és itt olyan őszies hangulat fogott el a sárga levelek láttán. Pedig ezek is még csak a szárazságtól peregtek le.

tacsifoto   2012. szeptember 04.

Kedves nevetnijó!

Örülök, hogy megfelel a kép, ma már többet is lefotóztam, majd sorban felrakom. Oviból hazafelé elkanyarodtam egy olyan utcába, ahol tudom sok és érdekes kerékvető van, de pechemre éppen kukanap volt, és tudod, ez mivel jár? Egy kuka, egy kerékvető:))))
Másrészt fél úton kifogyott az elem a gépemből, és ez véget is vetett a fotós sétámnak. De lesz folytatása. Ugye nem baj, ha nem azt a címet adtam neki, de minden adatot megadtam.

iiilona   2012. szeptember 04.

Tacsi, milyen dolgokat tudsz mutatni! Azt hiszem nagyon fiatal koromban még fellelhető volt a kapuk, oldalában. Ha utána gondolok, nem is tudom mikor tüntették el. Talán mikor szélesítették a gyalogjárókat. Már nem volt szükség rájuk.

tacsifoto   2012. szeptember 04.

Ilona:)))))
Nálunk még rengeteg kerékvető van, még a mi házunkon is. Kell is az oda, mert bámulatos, mennyire nem tudnak autót vezetni az emberek, különösen keskeny helyen.....

tényleg nevetnijó, a csengős képen is van egy kerékvető, na, rögtön iderakom.

nevetnijo   2012. szeptember 04.

örülök lelkesedésednek, és nem baj ha nem kerékvető a kép címe, csak én vagyok olyan béna, hogy nehezen találok címeket a képeimnek :)))

tacsifoto   2012. szeptember 04.

Dehogy vagy béna, csak nem vagy olyan holdkóros mániás, mint én:))))))

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban