_
JPF-854 Aréna Plaza
  • 2012. júl. 03.
  • 12068
  • 1
  • 14
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Van humorérzéke, mert a rendszám elválasztó jele esik a választó vonal fölé.
Gyártó: Apple iPhone 4
Fókusztáv: 3.8mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/15
ISO: 1000
Készült: 2012. júl. 03. 17:52
Kevesebb
Több

bowlingcamps   2012. július 03.

A környéken legalább 10 SUV-nak (X5, Q7 stb.) sikerült normálisan beállnia a nem túl széles helyre.

Wittorio1980   2012. július 04.

Nézzétek, a dolog két esetben nézhető el:
1. Két gyerekülés van hátul, és mint köztudott, ahhoz, hogy a gyerekülésből a kicsiket kivedd, elég szélesre kell tárni a hátsó ajtókat, mait egy normál helyen elég nehéz megtenni.
2. van egy kocsid és nem akarod, hogy a tahók akik melletted állnak rádb@sszák az ajtót, ki-beszálláskor, mint ahogyan azt az én gyönyörű kocsimmal is tették. most ott éktelenkedik rajta egy horpadás, mert valami buzi rábaszta az ajtót, na ennyi.
3. mindenki a saját dolgával törödjön, mif@szt foglalkoztok azzal, hogy ki hogy barkol? Barmok

Popi   2012. július 04.

Látom még mindig sok a szabad időd..menny el dolgozni..sőőt neked közterületesnek kellett volna menned.Ott kiélhetnéd a vágyaid,és még megkereshetnéd a sörre valót is.

sanyago   2012. július 04.

Ezt azért ilyen egyértelműen nem ítélném el, csatlakozva Wittorio-hoz.

Egyszer, ha megint figyelgetitek az autókat, nézzétek meg az oldalát - mindegyiket összeverték Az enyémet is....

Ha van még bőven hely a parkolóházban, nem gáz! Én is így tennék!

asztalosgabor   2012. július 04.

"
3. mindenki a saját dolgával törödjön, mif@szt foglalkoztok azzal, hogy ki hogy barkol? Barmok"

Faszkalap, azzal hogy 2 helyet foglal el, mástól veszi el a helyet!

"
2. van egy kocsid és nem akarod, hogy a tahók akik melletted állnak rádb@sszák az ajtót, ki-beszálláskor, mint ahogyan azt az én gyönyörű kocsimmal is tették. most ott éktelenkedik rajta egy horpadás, mert valami buzi rábaszta az ajtót, na ennyi."

Mégis mióta hatalmaz fel az, hogy hitelre vettél egy fostalicskát arra, hogy seggfej módon parkoljál? Ki a faszt érdekel?
"Ha van még bőven hely a parkolóházban, nem gáz! Én is így tennék!"

tőle jobbra és balra is parkolnak, tehát nem úgy tűnik, hogy sok lenne ezen a részen a szabad hely.


Ha szorosan beáll az oszlophoz, akkor a másik oldalon is bőven lesz hely kinyitni az ajtót. De ezek lusták normálisan parkolni, vagy csak nem tanulták meg.

Karkaroff   2012. július 25.

#asztalosgabor
Gratulálok a hozzászólásod minőségéhez. Azokra a sértegetésekre így láthatatlanban biztos szükség van. Attól még hogy úgy érzed igazad van, semmilyen esetben sem szabadna így megnyilvánulnod. Ezek után Te sem vagy sajnos különb...

TH   2012. szeptember 11.

Karkaroff: pedig asztalosgabornak stílustól függetlenül teljesen igaza van...

fakir50   2012. szeptember 19.

ti sem tudjátok az előzményeket. Talán egy motor miatt kényszerült így parkolni, de a motor már elment és így őt nézitek balf...nak. Én is jártam már így, máshol nincs hely, csak az átlógó kocsi mellett, oda állsz, az elmegy és te leszel a balek.

bowlingcamps   2012. szeptember 20.

Motort még nem láttam az autók között parkolni, azok mindig a bejárat előtt parkolnak.

linfury   2012. október 15.

Ha volt is ott motor, mi akadályozta, hogy a másik parkolóhelyet használja rendesen?

1000R   2012. október 19.

A parkolóhelyek fel vannak festve, vagyis ha az egyik felfestettben esetleg állt is egy motor, azért még nem kell összevissza állni... Egyébként motorosként (elég nagy jószág) sem igazán szoktam azt megérteni, hogy amikor beállok egy felfestett helyre- értsd: nem az elválasztó csíkra, de marad azért mellettem hely-, akkor a később beálló autónak pl. miért kell rámállnia. Egyszer egy ilyen barom autós miatt pont a motoron lett egy horpadás meg karc, mert a nagyarcú beállt ugyanabba a beosztásba, ahova én, mert minek állna egy majdnem teljesen üres parkolóban egy másik helyre, de az ajtót kinyitni már nem sikerült és jól odaba**ta az ajtót a mocinak. Nem kicsit lettem ideges...

chrfree   2013. július 09.

Okosok, akkor most parkoljunk hosszába/keresztbe 2-3 helyre? Van mindenkinek ahogy jólesik? Akkor minek a festés? Parkoljon mindenki ahogy akar, és akkor fele annyi autó el is fér...

DeathBiker   2013. augusztus 09.

Én ha ilyet látok, beállok elé keresztbe...Hadd szopjon kicsit...Menjen haza taxival, ha nem tetszik. Egy ekkora kis faszomnyi autóval ne foglaljon el senki 2 helyet, amikor vadászni kell az üres helyeket. Bazd meg! Nekem is van gyerekem, de bármelyik oldalon ki lehet venni a gyereket a gyerekülésből, főleg egy ilyen törpe autóból. Ne basszuk már egymás agyát fel. 1 oldalon hagyj helyet. Minek 2 oldalon? Valami szőke picsáé lehet az autó, kb. havi 100 km-t vezethet. Nagy rutinnal.

Kedvencnek jelölték
Albumokban