_
Everybody Loves The Sunshine (mindenki szereti a napfényt, minde
  • 2012. aug. 29.
  • 507
  • 17
  • 7
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Roy Ayers - Everybody Loves The Sunshine http://www.youtube.com/watch?v=eQtmkoakjOc
Gyártó: NIKON COOLPIX P500
Fókusztáv: 66.1mm
Rekesz: f/8.0
Zársebesség: 1/400
ISO: 400
Készült: 2012. aug. 18. 09:35
Kevesebb
Több

brlnpics   2012. augusztus 29.

kicsit többet a lanybol - par lepest elore es balra - persze, akkor nem kapunk ures uvegeket, de talan nem is baj, igy viszont kiszorult a lany es baloldalt meg a szelet lecsaphatnad...

rezirezi   2012. szeptember 02.

Meghallgattam a "napfényzenédet"..., fura, hogy ezt eddig nem ismertem..., tetszett, köszi! :-)
Szerintem jól illik a fotódhoz.
Milyen érdekes, hogy szinte egyszerre voltunk zenei hangulatban... :-))

AtiGB   2012. szeptember 02.

Brlnpics: Igen, ezt másképp kellett volna fotózni. :)))
Lehet, hogy várnom kellett volna a szerkesztéssel/válogatással, mint ahogy már beszéltük. Köszönöm a segítséged, és a meglátásaidat. :)))

Rezirezi: Köszönöm, s örülök, hogy tettszett a zene, pedig nem mai darab. Roy Ayers 1976-os albumának címadó dala volt. Valahogy már a legelején összekapcsolódott bennem is a zene és a fotó.

Igen konstatáltam én is. Lehet, van valami a levegőben, amitől mindkettőnknek ilyen hangulata lett. Meg is hallgattam a zenéket amiket belinkeltél a fotóidhoz. A "Szépség" c. képhez linkelt dal nagyon tettszett, finom kis zene. Bár ez sem mai darab, mégsem hallottam még soha.
A zenében én megragadta (vagy talán újra felfedeztem) a 70-80'*-as évek soul, funk zenéinél. :)))

rezirezi   2012. szeptember 02.

Áááá...., így már értem..., hogy miért nem ismertem... egyelőre a 70-es évekkel még keveset foglalkoztam..., de ami késik, az nem múlik, ha ilyen jó kis zenék voltak... :-)))
Az ezredforduló környéke (előtte - utána) termékeny volt a populáris zenék területén..., szerettem. A mai próbálkozások némelyikére viszont nehéz ráhangolódni. (Legalábbis nekem.)
Ha érdekel...; most már több fotómnál találhatsz zenét. Kíváncsi lennék a véleményedre, mert a mostaninak nagyon örülök! :-)))
A 80 - as évek öntötte a dallamokat..., ha rákeresel, akkor kiderülhet, hogy már a 60-as években is léteztek az alapjai egy-egy fülbemászó dalnak. Mindenki visszanyúl egy kicsit a múlthoz.... :-)
Hú, de hosszú lettem....! Bocsi! :-)
Köszönök mindent, amit leírtál! :-))

AtiGB   2012. szeptember 04.

Igen, az ezredforduló környékén kezdett újra talpra állni a zeneipar a disco-korszakot követő "alkotói válságból". Ekkor indul útjára a modern R&B abban a formában ahogy ma ismerjük. Valahol ott távolodtam, szakadtam el a zenei aktualitások követésétől.
A mostani zenék nekem túl profitorientáltak. Mindegyik olyannyira igyekszik követni az eladhatósággal kecsegtető trendet, hogy elveszik az előadók egyénisége, a zenekarok egyéni hangzása (szerintem :) ).
Ahogy Írod is a 80'-as évekre jellemző az újrafeldolgozás, úgy a 60'-70'-es évekre az újrajátszás volt jellemző. Volt olyan dal amit ugyanabban az évben három különböző zenekar/énekes lemezein jelent meg. :)))
A mostani feldolgozásokból egyre nehezebben lehet kihallani az eredeti dallamokat, bár ez lehet, hogy csak a jogdíjak csökkentését célozza. :)))
Mindenképpen meghallgatom a zenéket amiket a képeidhez linkeltél, s referálok.
Én is kisregényt írtam. Nehezen megy, hogy egy mondatban fejezzem ki a véleményem. :)))

rezirezi   2012. szeptember 04.

A véleményünk azonos. Akár én is írhattam volna azt, amit Te. Örülök. Köszönöm! :-))

AtiGB   2012. szeptember 05.

Örülök, hogy hasonlóan vélekedünk dolgokról. :)))

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban