_
Olimpiai hangulat: Vidám közeg
  • 2012. aug. 08.
  • 1042
  • 14
  • 4
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: NIKON COOLPIX P500
Fókusztáv: 144mm
Rekesz: f/5.7
Zársebesség: 1/250
ISO: 400
Készült: 2012. aug. 06. 18:11
Kevesebb
Több

iiilona   2012. augusztus 09.

Látogattál ki ma a Hyde Parkba?
Risztov Éva 10 km. maratoni úszását láttad? Nagy tömeg volt ott, pontosan azért mert nem kellett fizetni. Természetesen egy angol lány győzelmét várták!
Nagyot úszott a szó szoros értelmében!
Butaságokat kérdezek, hiszen munkaidőben volt.

AtiGB   2012. augusztus 09.

Sajnos nem. Ugyan nem dolgoztam, mert hetkoznap ejszakas vagzok mostanaban, hetvegen pedig nappal dolgozom. Egy kicsit szet is vagyok hullva emiatt.
Ket hely van (VictoriaPark, Hyde Park) ahol nagy kijelzokon lehet kovetni az esemenyeket. Ketszer probaltam bejutni ezekre a helyszinekre. Elsore ket ora sorbanallas utan feladtam. Masodszor kivartam a sort (csak fel ora volt akkor), viszont az ellenorzesen nem jutottam at (repteri szigorusag + szemelyes motozas), mert volt nalam egy elemlampa, es az ellenorzo ponton otthagyni nem lehetett (gondolom a bombaveszely miatt). :(

iiilona   2012. augusztus 09.

Sajnálom, és tudom milyen tömeg van mindenhol. Az ellenőrzésekről nem is beszélve (ezt, fontosnak is tartom).
Miamiban élő barátaim ott vannak az olimpia alatt és van bérletük is. Ma kaptam emailt Tőlük, nagyon rövidet. Roppant zsúfolt a programjuk, a várost és a környékét is meg akarják nézni. - Hát fotót és emailt, mikor haza érkeznek - akkor a kapok csak!
Neked, köszönöm amit eddig is tudtát mutatni!!!

AtiGB   2012. augusztus 10.

A zárónapig remélem, még sikerül fotóznom + hátra van még a parailmpia is. Remélem azon már sikerül majd bejutnom, egy-egy eseményre is. :)))

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban