Gyártó: | Fujifilm FinePix S3200 |
Fókusztáv: | 4.3mm |
Rekesz: | f/3.1 |
Zársebesség: | 1/240 |
ISO: | 64 |
Készült: | 2011. aug. 07. 08:00 |
Gyártó: | Fujifilm FinePix S3200 |
Fókusztáv: | 4.3mm |
Rekesz: | f/3.1 |
Zársebesség: | 1/240 |
ISO: | 64 |
Készült: | 2011. aug. 07. 08:00 |
Mária képei
Mária képei 2011. augusztus 17.
tosia gyönyörű ez a vadvirágos fotó,azt hittem liliom
tosia
tosia 2011. augusztus 18.
Mária nagyon örülök,hogy tetszik, :)
tacsifoto
tacsifoto 2011. augusztus 18.
tosia: én is jelentkezem, hogy tetszik.
tosia
tosia 2011. augusztus 18.
örülök neki tacsi!!
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. augusztus 18.
Ez rukola?
tosia
tosia 2011. augusztus 19.
Lehet, bar levelét nem láttam, pedig annyira jellegzetes (lehet valami elfajult fajtája mert évek óta termesztem a kertbe és azért nő mindenfelé is, ahogy a szél viszi magját), no meg imádom enni !!!!
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. augusztus 19.
Nálam is mindenhol nő - én szeretem, de ennyit nem tudok
megenni és csak frissen jó. Szivem szakad meg, mikor
kidobom. Régen 5-6oo Ft volt 1o dkg belőle, ezért is vettem
magot. Most meg fűnyiróval 'irtom'. Imádom az illatát és
a pikáns izét! Főleg salátába használom.
tosia
tosia 2011. augusztus 19.
Tényleg csak frissen jó...hosszú évekkel ezelőtt rá szoktam Olaszban és onnan hoztam mindig a magokat mert itthon még akkor nem lehetett kapni, és az elszórt magjaiból kikelve elvadul.
Próbálj zsíros deszkára vagy füstölt szalonnával, béconnal = isteni :)))
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. augusztus 19.
Kenyérrel még nem próbáltam, de biztos nagyon jó lehet.
Tésztás-mártásoshoz is szoktam. De nagyon finom olajbo-
gyóval és sajttal is.
tosia
tosia 2011. augusztus 19.
Én kenyérhez egy kis oliva olajjal megpermetezem,( hogy jól csússzon, ahogy olaszok mondjak) egy kis só és kész,
szoktam belőle salátát csinálni olajbogyóval és kockára vágott sajttal, vagy parmezán forgáccsal - de akkor is leöntöm olivával
tosia
tosia 2011. augusztus 19.
az hiszem jól laktunk :))) most megyek pogit és kenyeret sütni :)
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. augusztus 19.
Az oliva nagyon kell hozzá! Most csináltam sült zöldséget,
kis tejszinnel összerottyantva, turmixolva - holnap kap ru-
kolát - és bazsalikomos-citromos tésztával fogom enni.
Persze kis sajtocska is lesz rajta. Jó sütögetést!
tosia
tosia 2011. augusztus 19.
mindjárt meghívatom magam ilyen ebédre, fenséges !!!
most megint elszaladok-hajtogatni :))