_
töltött paradicsom
  • 2011. ápr. 25.
  • 572
  • 6
  • 12
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
A töltelék: durvább zsemlemorzsa + paradicsomok belseje + apróra vágott fokhagyma + apróra vágott petrezselyem zöldje + só.
Lényeg: a tepsibe a parik alá sós,olajas vizet öntjük, kb fél cm magasságig és sütőben 100 fokon 1 órán át, utána 120-160 fokon fél órán át sütni. Minél tovább annál finomabb!

tosia   2011. április 25.

Köszönöm WW, és hihetetlenül finom is !! :))

tacsifoto   2011. április 28.

Guszta! Van még belőle? Ha igen, máris megyek:))))))

tosia   2011. április 28.

Te folyton csak igérgetsz, úgyhogy nem hagytam belőle :-)))))

tacsifoto   2011. április 28.

:((((((((
Biztos ismered a mondást: annyira szegények sosem lehetünk, hogy ígérni ne tudjunk:)))))

tosia   2011. május 06.

Gyöngylány jó étvágyat hozza! Remélem ízleni fog :)

farkasné babi   2011. június 21.

Zsemlyét áztatok, gombát, pici darált husit, összekeverem egy tojással, tetejére sajtot.

tosia   2011. június 21.

nekem ez mar töltelék paradicsommal lenne mert igen gazdag :)), de azért kipróbálom mert biztos finom!

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban