_
rebarbarás palacsinta
  • 2011. máj. 08.
  • 882
  • 7
  • 9
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

tacsifoto   2011. május 09.

Jól hangzik. Én rebarbarából csak kompótot szoktam készíteni, de ezek szerint jóval sokoldalúbb növény.

tosia   2011. május 09.

Igen sokkal több készíthető belőle meg nagyon egészséges, én dzsemet készítek belőle, sütibe teszem, gyümölcslevesben pláne ilyenkor amikor még nincs karakteres gyümölcs,gyümölcs salátákba, sőt sokszor csak lehámozzuk, cukorba mártogatva eszünk :)), isteni...

Ági mama   2011. május 10.

Nagyon érdekes, erre felé még nem találkoztam vele, Kb 30éve ettem Lengyelországban kompótnak. Arra emlékszem , hogy azt hittem almakompótot eszünk.

tosia   2011. május 10.

Ágika: most mar lehet itt is venni és elültetni, de a piacon is mar kapható, de ha gondolod elküldhetem Neked ősszel tövet belőle s elültedheted :)
Én az első tövet Lengyelországból hoztam mert itt még akkor nem volt ismert a rebarbara.

nannanat   2011. május 12.

Én almás palacsintát szoktam készíteni, az is nagyon finom.
Volt egyszer nekem is rebarbarám, de nagyon nem tudtam, mit kezdjek vele.

tosia   2011. május 12.

pedig sokoldalú és finom :), almását én is készítek, sőt tavasztól sorba majdnem minden gyümölccsel ami jön :))

nannanat   2011. május 12.

Nem is gondoltam, hogy a többi gyümölccsel is finom, pedig nagy siker nálunk is a palacsinta minden formában.

Kontiki   2011. december 07.

Szia tosia!
Édes, sütis, palacsintás, fagyis képeidet szívesen látnám a következő gyűjteményben!
http://indafoto.hu/gyujtemenyek/cukorfalat

tosia   2011. december 07.

Kontiki örömmel viszem :) köszi a meghívást !

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban