Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj
szűrőprogramot
Ági mama
Ági mama 2011. május 20.
De jó, hogy látom, holnap a sóskakrém leves után rakottkrumpli lesz.
tosia
tosia 2011. május 21.
Örülök, hogy ötletet adtam :))
Ági mama
Ági mama 2011. május 21.
Igen ma ez csináltam meg ebédre. Finom volt, zöldparadicsom volt mellé a savanyúság. Azt is én raktam el tavaly.
tosia
tosia 2011. május 21.
finom savanyúság ez, bar én inkább minden ilyesmit csak megsózva, leöntve oliva olajjal eszem savanyúság helyett (még a zöld paradicsomot is, a salátának válót )
tacsifoto
tacsifoto 2011. május 22.
Hát azért rakott krumpli nem?
De azért látom, valamiféle lovagkereszttel feldíszítetted!
tosia
tosia 2011. május 22.
vékony szalonna csíkokat szoktam a tetejére rakni, hogy koleszterin szegényebb legyen :)))))
tacsifoto
tacsifoto 2011. május 22.
Második fogás: személyenként 1 tabletta koleszterin csökkentő:)))))
faterphoto
faterphoto 2011. június 13.
klassz! Csináltam egy kőzős főzőcske albumot ,receptekkel .
a cimbe beirtam "indakonyha" én nem értek anyira a nethez hogy meghivot küldjek keresétek meg várlak titeket-fat