_
Tessék mosolyogni!
  • 2009. jún. 02.
  • 2302
  • 0
  • 15
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Természetesen bekapcsolt megkülönböztető jelzés nélkül. Ha pár méterrel előrébb állnak, akkor mindez szabályos is lehetett volna, és az árnyékban nem forr fel a kocsi.

Ja, és akkor nem állják el keresztbe a járda vonalát sem.

sheriff   2009. június 03.

Csak egy a probléma. A trafipax a szivargyujtóról müködik, tehát az autóval nem tudnak odébbállni. Ha bekapcsolják a fényjelzést lemerül az akksi. Ha ennek elkerülése végett jár a motor, akkor az 1, felesleges benzinpazarlás, 2, a környezetvédők szedik le rólunk a szenteltvizet.
Egyszóval, mindig mi vagyunk a hibásak.

Layosh   2009. június 03.

Az más kérédés, hogy eléggé szidják ezeket a Focusokat :d

OkoskaTörp   2009. június 03.

sheriff: Elvileg egy rendőrnek érettségije van, sőt sokan főiskolai (bocsánat, már egyetemi!) végzettséggel is rendelkeznek. Ezért nem tilos gondolkozni.

a.) Külön akkumulátor. Nem kerül egy vagyonba, és megoldja a járműhöz láncolás problémáját.

b.) Ezek kifogások. De a jogszabály alól ezek sem adnak felmentést. Engem sem kérdez egyik kollégád sem, hogy én miért szabálytalankodok, ha szabálytalankodnék.

c.) Ha kb. két méterrel beljebb áll, akkor már szabályosan parkol, és nem állja el a gyalogosforgalmat. És onnan valószínűleg ugyanolyan jó felvételek készülhettek volna.

M1rage   2009. június 04.

Szabálytalanul szerzett bizonyíték bíróság előtt 0 pont.:)

WhiteCat   2009. június 06.

Az okés, hogy szivargyujtóról megy, de hosszabb kábelről még nem hallottak?

GYUFo   2009. június 07.

Annyit a védelmükben, hogy külön akkut meg kábelt a magyar rendőrség a büdös életben nem fog beszerezni, azt meg gondolom nem is feltételezitek hogy a rendőr majd saját pénzén fog vásárolni.

Egyébként meg ott a pont, a rendőr engem sem kérdez meg mért szabálytalankodok, akkor mi sem kérünk a kifogásokból.

OkoskaTörp   2009. június 07.

GYUFo: +5 méter kábel kerül mondjuk 200 forintba? De az ilyen felvetésekre csak azt tudom mondani, hogy ha mindez nekik nem jut eszükbe, akkor ne csodálkozzanak a sok rendőrviccen.

beszoló   2009. június 09.

Én nem látok kábelt a trafi és a kocsi között! Hol van?

OkoskaTörp   2009. június 09.

beszoló: Én megnéztem, és az eredeti, nagyfelbontású képen szépen látni. :-)

Chucky   2009. december 19.

Most okoskánál a pont ha már büntet a "hatóság" elvárható hogy szabályosan tegye és a beszedett büntetésből már minden kiegészitő cuccot meg tudna venni. Amugy 2010 töl már ki is kell táblázniuk hogy traffipaxoznak. link:
http://www.privatbankar.hu/cikk/hircentrum/jonnek_az_u...

Öregember   2010. március 27.

na, a sok okosnak üzenem:
igaz, hogy ezek 2009es képek, de .. 2010. jan.1-től BÁRHOL megállhat a járőrautó, ha mér - és kéklámpázniuk sem kell. Kitáblázni a telepített traffit kell.
Minden technikai eszközt központilag adnak, minden rendőr parancsot teljesít úgy ahogy azt nekik meghatározzák az adott technikával, ha az 1 m hosszú kábel akkor azzal.. És a "utcarendőröknek" is van főnökük, ill a kisfőnököknek is van főnöke. Minden szinten kötöttségek vannak, minden szinten utasítást, parancsot teljesítenek.

OkoskaTörp   2010. március 27.

Öregember: 2009-ben még nem állhatott meg bárhol. Pont.

beekuc   2010. április 12.

Az a nagy baj, hogy a rendőröket lassan minden hatásos intézkedési jogtól megfosszák. Fiatal koromban mi még féltünk a rendőrtől és eszünkbe sem jutott, hogy kétségbe vonjuk az igazát vagy megkérdőjelezzük, hogy állhat e, parkolhat e ott ahol épp van.
Sajnos ma már nem tisztelik a rendőröket, igaz ezért Ők is tesznek érte rendesen. Naponta látom amint szabályt sértő autósok tucatjai mellett mennek el mindenféle intézkedés nélkül. Miért is tisztelnénk akkor bennük a hatóság és a jog emberét?

snippy0619   2010. május 04.

Trafihoz is kell területfoglalási engedély, szerintem volt is nekik. Az illetékes önkormányzatnál tedd fel a kérdésed az időpontra és akkor kiderül, hogy állhatnak e ott.