_
Útban a kávézó felé
  • 2023. júl. 10.
  • 37
  • 8
  • 8
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Borgarey szigete lakatlan. Az emberi letelepedést többek között az édesvíz hiánya korlátozza. Senki sem lakik már a szigeten, de nyáron a tulajdonosok átvitorláznak pihenni. A szigeten kávézó is található, a turisták és nyáron az itt pihenők kiszolgálására.
Gyártó: NIKON COOLPIX B700
Fókusztáv: 4.3mm
Rekesz: f/3.3
Zársebesség: 1/250
ISO: 100
Készült: 2023. jún. 03. 15:26
Kevesebb
Több

Hermi   2023. július 10.

Kicsit szemerkélt az eső és fújt a szél (mint Izlandon szinte mindig), de ez is egy jó élmény volt, ilyen helyen a panellakó nem gyakra jár:)

anna schwelung   2023. július 10.

Hát igen, ilyen a klímája. Ha majd a Bahamákra hajózol, ott aztán napsütés, hullámzó óceán, kell a naptej, bikini, ha még meleged van, a monokini...

anna schwelung   2023. július 10.

Tudod, mindig bennem van a kisördög, bár ez alábbi magyar szokás...
Mint említettem, apósom, 2 sógorom volánbuszos különjáratos volt, időben sok év különbséggel.
Apósom még olimpikonokat is vitt faros Ikarusával 36 évesen '952-ben a helsinki olimpiára, az Erzsébet híd átadásakor a farossal Ő vitte át elsőként a munkásokat, de ez mellékszál.
...szóval mindig olyan helyeken álltak meg útközben a busszal, ahol (ezek bejáratott helyek voltak) a kávézóban a sofőrt és idegenvezetőt grátisz szolgálták ki kajával, piával, amiért odavitte a fizető utasokat :-)

Hermi   2023. július 10.

Igen, ilyen van ma is tapasztalatom szerint.
Csak azt nem tudom, itt a világ végén milyen gyakran hoz a zalaegerszegi idegenvezető turistákat, a kajánkat a hajótársaság fizette:) Itt nem volt velünk helyi vezető, hajósok meg a parton maradtak:)

Hermi   2023. július 10.

Ja és Bahamákra biztosan nem mennék, van egy-két része a világnak, ahova nem vágyom!:-D

Kedvencnek jelölték
Albumokban