_
Információ
  • 2022. nov. 12.
  • 134
  • 7
  • 18
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
VAJON MEDDIG KELL MÉG ITT ÉKTELENKEDNI AZ ILYEN TÁBLÁKNAK????
Cukrot kap, aki kitalálja, mit tartalmazott a szerény információs tábla...???
Gyártó: samsung SM-A405FN
Fókusztáv: 3.9mm
Rekesz: f/1.7
Zársebesség: 1/403
ISO: 40
Készült: 2022. nov. 10. 11:32
Kevesebb
Több

anna schwelung   2022. november 12.

Mi sem egyszerűbb ennél!Jöhet az édesség a kislánynak, cukros néni!
Nyár, óvodaszünet idején felhasználta a polgi azt a kevéske 60 millát, amit a csúnya EU-s bácsik puszira adtak.
Ez a polgi volt legjobban meglepődve a postabezárások miatt, amit a drága főnökei kitaláltak számár és mások "örömére".
"Az Új Széchenyi Terv Nyugat-dunántúli Operatív Program (NYDOP-5.3.1/B-09-2010-0009) pályázatán 60.000.000 forintos európai uniós támogatást nyert Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata a közel 92.000.000 forint összköltségű "Kertvárosi Integrált Óvoda Csillagközi Székhelyóvoda felújítása, korszerűsítése és akadálymentesítésére"

Hermi   2022. november 12.

Nyertél!!!!:-D Ki is utalok neked egy nagy zacskó finom szaloncukrot, amit az idén már aranyárban mérnek!:-D

Bizony, mi is meglepődtünk, nem csak a narancsos polgármester! Egy többezer lakosú, teljes városrész marad posta nélkül!!:-( De az ő meglepődése inkább a lakosságnak szól, hogy mennyire együttérző...:(

frangipani   2022. november 12.

Döbbenet, hogy ez a szó szerint őskövület tábla még mindig kinn van. Jaja, prüsszel tehet minden bajunkról, de a pénze az jó.
A szaloncukrot imádom, a Szamos marcipánosa a kedvencem, de amikor megláttam múlt héten az árát, földbe gyökerezett a lábam.

Tatán is bezár a teljes kertvárosi részt ellátó posta, ahol rengeteg idős ember lakik, és nagyon messze van a többi posta, busz is ritkán jár, plusz még egy, Siófokon pedig a teljes széplaki lakókörzet (nem kis terület) postája, meg egy belvárosi postahivatal is.

Hermi   2022. november 12.

A postabezárások egy kategória nekem az általában éjszaka kiadott, de másnap már élő rendelkezésekkel. Egyik fejes szerint minden rendben, tele vannak a gáztározók, a másik -karöltve a főnökével- rettenetes költségtakarékosságot hírdet Brüsszelt okolva! Most akkor miért is kell annyi embernek megfázni, meghalni?? Ha jönne pénz az EU-ból, nem lenne hideg...??

frangipani   2022. november 12.

Mindig kell egy külsős bűnbak, és mindig harcolunk valakivel...

Hermi   2022. november 12.

Az állandó harcban állás szüli az országon belüli agressziót is...:-(

Hermi   2022. november 12.

:-D Karolina: imádom az észjárásodat!!:-D

anna schwelung   2022. november 12.

Karolina: Az ilyen fém táblák nehezen égnek!
...de a zembernek égnek áll a haja, amik kis hazánkban megtörténhetnek.
Csak a globális felmelegedében reménykedhetünk a tél folyamán...

Hermi   2022. november 12.

Karolina: Sajnos mostanában nehéz eladni a nagyobb alapterületű családi házat... Valóban kegyetlen lesz fizetni a gázdíjat, az is igaz, hogy az időnként hazatérő családra is gondolni kell!
Remekül oldod meg a séta és a fűtés összekötését!!:-D

Hermi   2022. november 12.

Ebben egyetértünk...
Már én is gondolkodtam kisebb lakásra cserélésben, de akkor hova jönnének haza a fiamék? Hotelbe?!? Döbbenet ez a világ...:-(

frangipani   2022. november 13.

Lányok: tényleg szörnyű, hogy hova megy ez a világ.
Karolina példáját követjük a mögöttünk levő erdőben összegyűjtjük a leesett ágakat, sőt az idén kicsit jobban levágattuk a fák koronáját, hogy több napfényt kapjon a ház, mert a téli napsütés az ablakokon át akár 2 fokkal is tudja emelni a benti hőmérsékletet. A levágott ágakat pedig felaprítottuk tüzelőnek.
Mi is gondolkodtunk, hogy menjünk-e kisebbe, de anno azért vettünk ekkora házat, hogy ha a szüleink már nem tudják ellátni magukat, akkor magunkhoz vesszük őket. Mindhárman idősek már, és nagyon betegesek. Jelenleg az emeletet lezártuk, idén télen nem fűtjük.



Hermi   2022. november 13.

Frangipani: Tulajdonképpen nem a világ megy nagyon rossz irányba, hanem mi...:(
Az, hogy nálunk ennyire elszabadultak az árak, az nem igazán a háború és Brüsszel vétke! Amikor a cukrot és a krumplit más EU-s országban olcsóbban lehet venni, mint nálunk, annak semmi köze a háborúhoz. Az aszály pedig minden országot erősen sújtott, ez sem magyarázat!
Bennfentes magyarázat szerint a gáztározók is tele vannak, de ha olcsóbb lenne, akkor a "bizonyos" beszerző urak nem nyernének rajta annyit!
Amikor Nyugat-Európa azért tüntet, mert az infláció elérte a 10,1 %-ot, akkor mi megértően hallgatjuk istenünk magyarázatát 21,1 %-nál??? Naponta aláznak meg bennünket azzal, hogy ferdítenek, félremagyaráznak, hülyére vesznek, de a 3-5 milliós fizetéseket meg kell emelni az infláció miatt???
Hányinger, tehetetlenség és düh keveredik bennem, de imádatunk tárgya már jól bespájzolt arra az időre is, amikor már nem ő fog diktálni...:-(

frangipani   2022. november 15.

Hermi: szívemből szóltál...
Attól tartok az említett személy élete végéig diktálni fog.

Hermi   2022. november 16.

Frangipani: ebben sajnos igazad lehet...:(

Kedvencnek jelölték
Albumokban