Gyártó: | Canon PowerShot S5 IS |
Fókusztáv: | 15.6mm |
Rekesz: | f/4.0 |
Zársebesség: | 1/500 |
ISO: | 80 |
Készült: | 2016. szept. 21. 13:04 |
Gyártó: | Canon PowerShot S5 IS |
Fókusztáv: | 15.6mm |
Rekesz: | f/4.0 |
Zársebesség: | 1/500 |
ISO: | 80 |
Készült: | 2016. szept. 21. 13:04 |
evamail007
evamail007 2016. november 06.
Vicces :D!
Hermi
Hermi 2016. november 06.
Köszi Évike!:-) Pont ez volt az első épület, amit megláttam a fogaskerekűről leszállva, én is viccesnek találtam:-)
anna schwelung
anna schwelung 2016. november 06.
Talán azért, mert a szűk utcákban alul kevesebb a fény??
Hermi
Hermi 2016. november 06.
Lehet, hogy ez az oka Anna, de az biztos, hogy a galambokat szeretik:-)
anna schwelung
anna schwelung 2016. november 06.
:-))) Én is a galamb levest.
Hermi
Hermi 2016. november 07.
:-) Szeretnék egyszer megkóstolni egy tényleg jól elkészített galambot, azt mondják, hogy nagyon finom!
anna schwelung
anna schwelung 2016. november 07.
Még gyerekkoromban ettem szüleimnél, de csak levest készítettek. Mivel nem sok harapnivaló van rajta.
Hermi
Hermi 2016. november 07.
Nem sok?? Képzeld el, hogy egy tengelicnek mekkora combikája lehet, pedig azt nagy előszeretettel lopkodják az olasz konyhákra!:-))
Somogyi Erzsébet
Somogyi Erzsébet 2016. november 07.
Én ettem házi galambcombot rántva és vadgalambot töltve.
Mindkettő finom volt.
Rég volt, de igaz.
anna schwelung
anna schwelung 2016. november 07.
Hermi: Elképzelem! Sokkal kisebb egy csülöknél :-D
Hermi
Hermi 2016. november 07.
Anna:-DD Ezért eszem inkább csülköt, bármilyen formában!:-D