_
2002.08. Árvíz, Budapest
  • 2013. febr. 03.
  • 433
  • 8
  • 6
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Budapest 2002.08.
Kevesebb
Több

anna schwelung   2013. február 05.

Emlékezetes számomra, ott sétáltunk az F1 futam idején....de akkor még nem érdekelt a kattintgatás:-(

Bányászlány   2013. február 05.

...Anna, hát volt élet az Inda elött is?! Én örökkön örökké kattingattam, genetikailag így vagyok kódólva Édesapám után..... :-))

anna schwelung   2013. február 05.

Lányaim születésétől iskolás korukig, aztán utána már nem volt érdekes a gép...annyi teendőm volt, időm viszont kevesebb. Aztán "szerencsére" 2009. végén egy reggel bementem dolgozni - mint 41 és fél éven át mindig - és fél óra múlva már az utcán találtam magam:-(((....azóta van időm kattintgatni.

Bányászlány   2013. február 06.

Anna ez nagyon kedves volt!
Most mondjam azt, egy buta közhellyel, miszerint minden rosszban van valami jó? Mi meg nyerünk egy remek Indás társat.(köszönet a Magyar Államvasútaknak) :-))

anna schwelung   2013. február 06.

Köszönöm, nagyon kedves vagy! ...de nem illeti köszönet a MÁV-ot (csak gyakorta kószálok a sínek közt) mert a régi AKÖV, majd Volán 1.,később Waberers dolgozója voltam 36 éven át munkáltatói jogkörgyakorlóként. Nem írtam vezetőt, mert a gépkocsivezetők is vezető állásban, jobban mondva ülésben vannak.
Mivel a kelenföldi metróépítés miatt felszámolták a telephelyet, az addig ott raktározó cég csábított el ugyanazzal a munkával, igen-igen jó munkabérrel, mivel náluk más nem értett ahhoz a feladathoz. Aztán évek alatt szépen betanultak és az említett napon repültem is. A következő napon fele pénzért egy fiatal munkatárs vette át a feladatomat...

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban