_
Medgyaszay István emlékhely.
  • 2013. márc. 11.
  • 528
  • 14
  • 12
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Sony DSC-HX5V
Fókusztáv: 4.3mm
Rekesz: f/8.0
Zársebesség: 1/160
ISO: 125
Készült: 2013. márc. 10. 11:12
Kevesebb
Több

Chromcsi   2013. március 11.

Nagyon jól fotóztad!:) Az időjárás összhangban van a kép hangulatával...nekem nagyon tetszik! :)

Bányászlány   2013. március 11.

Látnod kellett volna Csillu, miként is kommandóztam én be ide....Emlékház, ugyebár eként volt kitáblázva a kis bekanyarodó utcácska elején, gondoltam lesz egy szoba szentelve a művész munkásságának (ez esetben építészművésznek), ezzel szemben találtunk egy régi fatáblás kaput résnyire -mintegy csalogatóan - nyitva. Mint a farkas a három kismalac házába, úgy osontan lépésről, lépésra mind beljebb és beljebb (sehol egy lélek, kutyaház viszont hatalmas)volt ám zabszem....és képzeld oltt voltunk vagy 3/4 órát érzésem szerint és teljesen háborítatlan fotozhattam szét az egész kertet udvart és mindent ami benne és körülötte található volt. Most mond mekkora szerencse kell ehez, viszont egy tündéri kis vörös cicus mellénk szegődött idegenvezetőként..... :-)))

Puffancs   2013. március 11.

Szemfüles fotós vagy :-) A kép gyönyörű !

nevetnijo   2013. március 12.

Néha jól jön Fortuna segítsége :))) gyönyörű fotó :)

Chromcsi   2013. március 13.

Kedves Bányászlány! Leírásod alapján nagyon is eltudom képzelni az érzést..:)) Csodás élmény lehetett...:) A képek szuperül sikerültek, visszaadják a hely hangulatát, s nagyon is bele illik a képbe amit leírtál róla...

Bányászlány   2013. március 13.

...az ember telhetetlen, most az jár-kel a fejemben, vajon mi lehet odabenn, miféle titkokat rejtegetnek ezek az ódon falak...de ez így van rendben. :-)))

Chromcsi   2013. március 13.

Egy megfelelő alkalommal az is kiderül majd..:-)))

Aureluius   2013. április 22.

Attól még, hogy letörli a kommentemet, a magánlaksértést elkövette!

Bányászlány   2013. április 22.

Nagyon szomorú uram/hölgyem, hogy ahelyett, hogy a platform rendeltetéséhez híven fotográfiákat töltene fel a saját és mások örömére, ön ezt a gusztustalan, piszkálódást választja a teljes ismeretlenségbe búrkolózva, se kép, se név, se fotó....
Nem volt szándékomban önnel társalgást folytatni, de tudnia kell, hogy nem vagyok egy leskelődő, magánlaksértő fajta, sőt mássok nyugalmát sem bolygatom!!!

Az utca elején fennen hírdetik, hogy e házban emlékhely található, ezen felbuzdúlva gondoltuk megnézzük a kiállítéást magunk is, ám mikor tárt ajtó fogadott -gondolván, hogy szabad a járás- mi is elindúltunk a házfelé, hogy ott majd belépőjegyet váltunk, mint megannyi hasonló kiállító helyen tettük már...a képek ekkor készültek a teljesen elhagyott, lepusztult helyen, az ablakban lefotózott pár poros köcsög valóban magánlaksértés volna?!! Na jó nekem ennyi elég is, maradok a békesség mezején. Isten Önnel!

Aureluius   2013. április 22.

Még maga háborodik fel? Valami ilyesféle kommentre számítottam, előbb sunyin töröl, majd utána átmegy támadásba! Csengő? Vagy ennek használatát is el kell magyarázni? Mit gondol, bárhová bemehet, azért mert fotózni akar? Nem követett el magánlaksértést? Idegen kertbe csak úgy bemászkálunk? Gondolom Önhöz is bármikor beállíthatunk, ha résnyire van a kertkapuja... Eddig szívesen látták a házban az érdeklődőket, ahogy sok-sok túra, beszámoló bizonyítja, de ezen a képsorozaton az egész család megdöbbent, felháborodott!

Kedvencnek jelölték
Albumokban