_
Dombormű
  • 2013. ápr. 08.
  • 165
  • 4
  • 6
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Sony DSC-HX5V
Fókusztáv: 12.6mm
Rekesz: f/4.5
Zársebesség: 1/200
ISO: 125
Készült: 2013. ápr. 07. 13:18
Kevesebb
Több

nevetnijo   2013. április 10.

Nagyon jó részlet a volt telefonközpont épületéről :) Mondom, majdnem találkoztunk :))) Szombaton ugyanezen az útvonalon voltam én is, kb. fél 1 körül, képek még talonban, majd lassan felteszem őket :)))

Bányászlány   2013. április 10.

Ide jártam oviba egy rövid ideig ész szerettem volna már rég megmutatni Józsefemnek. A legtetején voltunk és képzeld, olyan sok mindenre emlékezek, pedig csak három éves voltam. Ha felnézel láthatod, hogy kis nyílásokkal tűzdelt mellvéd veszi körül a tetőrészt, ott belül volt egy nagy platz , az volt a mi játszó és sétáló helyünk, tisztán emlékszem, hogy pipiskedve, de ki-ki lestünk azokon a nyílásokon.
Aztán jött a diftéria járvány és sikeresen el is kaptam, a kórház után édes szüleim már nem is vittek vissza, Édesanyám inkább otthoni munkát vállat (két égi veszedelem testvérpárra felügyelt napközben) csak, hogy velem lehessen. Még a gőzölgő kakaó és a jellegzetes linóleum abrosz illata is itt van az orromban....pedig nem most volt! :-)))

nevetnijo   2013. április 10.

Aranyos volt a Mamád, hogy inkább otthoni munkát vállalt csakhogy Rád tudjon vigyázni :))) Sajnos én nem nagyon emlékszem vissza óvódáskoromra :( Egy két foszlány van, de nagyon kevés. Linóleum abrosz ismerős, drága édesanyámnál még mindig van :))))

Bányászlány   2013. április 10.

...az mind semmi, de még szerelmes is voltam egy Bihari Sándor nevű kisfiúba, és megszakadt a szívem, ha a csendespihenőben más kislány mellé kerűlt az ágyacskája (amolyan kemping ágy féle volt), tényleg hihetetlem ez az emlékezet dolog, mennyi minden elraktéározik és akár egy dallam, vagy egy illat is képes felszínre hozni régvolt dolgokat.....

nevetnijo   2013. április 11.

kincsek ezek az emlékek :))) egy szerelmes fiúra emlékszem, aki belém volt esve, de én nem viszonoztam :( de erre csak azért emlékszem, mert együtt jártunk oviba, és utána pedig az általános iskolába, de ott sem szerettem meg :(

Bányászlány   2013. április 11.

....a srácnak nem volt semmi esélye, ugyanis nem Ő volt megírva Neked a nagykönyvben...:-)))

Kedvencnek jelölték
Albumokban