_
Hazai ide, hazai oda, menni kell...
  • 2013. febr. 02.
  • 284
  • 3
  • 6
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Sony DSC-HX5V
Fókusztáv: 4.2mm
Rekesz: f/3.5
Zársebesség: 1/500
ISO: 125
Készült: 2013. febr. 01. 10:47
Kevesebb
Több

Chromcsi   2013. február 02.

Kedves Bányászlány! Ez a sorozat igen szívrendítő, különösen azért mert bármerre jársz az országban, ezt látod. Hozzátéve még a sok eladó házat, amitől szabadulnának az emberek, csak azért, h oda menni ahol munka van!

Bányászlány   2013. február 03.

Most őszintén lányok ki a csudának lesz szüksége itt a környéken ennyi galériára és bemutatóteremre, könyörgöm, amikor nincs egy papírbolt, egy rövidáru, hogy a jól megszokott üvegesről ne is beszéljek. Kész vicc ez a mondvacsinált "kulturális" negyed terve, ami ezekről a fölösleges, kongó galériákról és a számtalan italmérésről szól (hívjuk bár akárhogyan is a gombamód szaporodó bárokat, presszókat romkocsmákat, stb....)).

nevetnijo   2013. február 20.

Egyik képednél már írtam, ezt a sorozatodat be kéne vinni az önkormányzathoz, ezt komolyan gondolom, amikor fogadóórája van. Nézze meg, ez a valóság, és nem az, amit az íróasztal mögött kigondolnak. Tisztelet a kivitélnek, ha egyáltalán van, a sok vízfejű nem lát tovább a saját fejénél, fellegvárukban édesdeden elvannak. Teljesen elrugaszkodnak a valóságtól. Aktákat tologatnak ide-oda, és nem érzékelik hogy emögött emberi sorsok vannak :(((

nevetnijo   2013. február 20.

lemaradt: fogadóórája van a polgármesternek...

Bányászlány   2013. február 21.

...az lehet, viszont nekem meg családom, aki szeretne még egy kicsit az imádott munkájából megélni....:-((

nevetnijo   2013. február 21.

hát igen, mindenki félti a munkáját, ami érthető is :(((

Kedvencnek jelölték
Albumokban