_
A mi utcánk télen...
  • 2013. jan. 14.
  • 343
  • 5
  • 14
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Sony DSC-HX5V
Fókusztáv: 28.4mm
Rekesz: f/5.0
Zársebesség: 1/25
ISO: 400
Készült: 2013. jan. 13. 19:49
Kevesebb
Több

anna schwelung   2013. január 14.

Inkább arra mentem volna ma délelőtt, mint az Alleeba!...ott minden csupa lucsok volt:-(

Bányászlány   2013. január 14.

.... sorra adtak el a buszok a Móriczon a kanyarban, a zebrán alig lehetett átkelni a hatalmas tocsogó hókupacoktól, a két combínó között kész jégpálya volt...amúgy tényleg jöhettél volna erre is (Lágymányosi utca), hiszen csak egy ugrás ide az Allee.... :-)))

anna schwelung   2013. január 14.

Akkor a pályaudvar környékén még bőszen fagyott, a 150-esek is csúszkáltak felfelé a kápolna irányába.
Nem császkáltam én semerre, csak befizettem a fűtést az Alleeban és nyomás haza...annak ellenére, hogy a kispiac környéken vendégmarasztaló sár volt, vagy talán éppen azért! Én óvatos duhaj vagyok és a 4. végállomásánál a vill.síneken álltam zöldre várva... aki nem azt tette, szeme-szája tele lett latyakkal, a ruháját vihette tisztítóba egy sárgán még átrobogó terepjáró jóindulatának köszönhetően.

Funyi1   2013. január 15.

anna schwelung
..., Bezzzzzeg, ha a zInterneten fizetnéd a számláidat! ...... , nem kellene nyakigsárban császkálnod ....
:))))
X
..., ez itt az internetbankolás reklámja

Bányászlány   2013. január 15.

Funyí, már a XXI. század gyermeke! (Mi, a - még olykor - konzeervatív módon élő némberek, még alkalmasint használjuk a lábunkat is!) :-)))

anna schwelung   2013. január 15.

Funyi1: Nem nekem való technika az....én még a kártyám se nagyon merem bedugaszolni a gép nyílásába, ha üres a zsebem!...nehogy már elnyelje a bitang, oszt ugrott a nyugdíjam.

Bányászlány   2013. január 15.

..a takarékoskodás abszolút biztos és megbízható módszere, alá Anna Schwelung. :-)))

irenne56   2013. január 16.

Bányászlány és Anna, Ti aztán jól eldiskuráltok az igazságtokról! Tetszik, ja, a fotó is!! :))

Bányászlány   2013. január 16.

De helyes vagy Irenne, néha magamba nézek és arra gondolok talán még sem kellene, így kitárúlkozni egy ekkora fórum elött, de engem a szívecskék dobálása nem elégít ki (jaj!az Anna!)...nekem nem elég a képeimmel megmutatnom önmagam, verbálisan is ki kell adjam, ami éppen bennem motoszkál. :-)))

irenne56   2013. január 17.

Kedves Bányászlány! Ez nem kitárulkozás, hisz a múltunk és jelenünk mássága tesz beszédessé! :) Legyen csak továbbra is lételemed a véleményed megalkotása és közlése. Akit nem érdekel, az úgy sem olvassa! Én szívesen követem a képeiden keresztül a megállapításaidat és írásban a benned lévő motoszkálást! Anna meg remek partner a diskuráláshoz, imádom olvasni soraitokat! :))

Bányászlány   2013. január 17.

Irenne, köszönöm a megnyugtató soraidat, mely visszaigazolása annak a ténynek, hogy emberi, gondolkodó lények lévén él bennünk egy egészséges közlési vágy s mint a fentiek is bizonyítják, olykor meg is találálják ezek a leírott, kimondott szavak, gondolatok a befogadó, értő, érdeklődő embert, mint amilyenek Ti is vagytok. :-)))

anna schwelung   2013. január 17.

Kedvesek vagytok! Valóban jólesik egy keveset diskurálni a képek alatt, nem feltétlenül csak a szívecskéket hajszolni és odavetni (vagy még azt sem) 2 szóból álló dicsérő mondatot a fotóhoz.

irenne56   2013. január 17.

Imádom a kedves, őszinte, humoros és néha ironikus bemondásaitokat! :))

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban