_
IMG 6143
  • 2012. aug. 29.
  • 600
  • 23
  • 13
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
joghurtos-szőlős-boros leves
Hozzávalók: 0.5 kg szőlő - 2 dl bor - viz - cukor v. édesitő - pici fahéj - csipet só -
1 nagy natur joghurt - kevés reszelt citromhéj.
Elkészités: a szőlőt kimagozom, majd a vizzel, borral, fűszerekkel felforralom.
Botmixerrel pürésitem. A joghurtot kevés liszttel simára keverem és a leveshez
adom. Ismét felforralom, ha kihült a hűtőbe teszem.
Nekünk nagyon izlett!
Gyártó: Canon EOS 1000D
Fókusztáv: 55mm
Rekesz: f/5.6
Zársebesség: 1/60
ISO: 400
Készült: 2012. aug. 29. 13:26
Kevesebb
Több

Zsazsa anyo   2012. augusztus 29.

Köszönöm szépen Annabell! Még nem készitettem ilyet,
de a finnyás gyermekemnek is izlett:)

annabell   2012. augusztus 29.

:)))))) /jaj hát én is finnyás vagyok ne bánsd őt/

Zsazsa anyo   2012. augusztus 29.

Nem bántom! Mondtam, hogy kóstolja meg, ha nem izlik,
ne egye! Ette...:))

bokamari   2012. augusztus 29.

Sosem ettem még ilyet!!
De ezt megkóstolnám!!!!!!

Ági mama   2012. augusztus 29.

Különlegesen szép kép, egy különleges általam nem ismert levesről.

iiilona   2012. szeptember 04.

Zsuzsa, nagyon élvezem. Tele vagy ötletekkel és pazarabbnál pazarabb fotókkal!!!

Zsazsa anyo   2012. szeptember 04.

Annabell
Bokamari
Ági
Ilona
Köszönöm szépen Nektek!:)
Ezt a levest akkor találtam ki:)))

klari50   2012. szeptember 06.

Nagyon jól néz ki! Piros szőlő, és vörös bor (száraz, édes?)

Zsazsa anyo   2012. szeptember 06.

Klári, köszönöm! A vörös bort izlés szerint (nekem félédes
volt otthon). Lehet fehér szőlő és fehér bor is, de ennek
szép szine van:)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban