_
IMG 4163
  • 2012. júl. 29.
  • 526
  • 14
  • 19
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon EOS 1000D
Fókusztáv: 51mm
Rekesz: f/5.6
Zársebesség: 1/60
ISO: 400
Készült: 2012. júl. 29. 10:56
Kevesebb
Több

Zsazsa anyo   2012. július 29.

Szilvi: a sárga a hozzávalókban látható: olaj, fokhagyma,
hagyma, paradicsom, só, bors, currypor, csikokra vágott
tarja,(kis csipős paprika) körte és a végén egy kis főző-
tejszin.

Zsazsa anyo   2012. július 31.

Ilona: finom bizony, de csak magamnak készitek, mert a
család meg sem kóstolja...

Zsazsa anyo   2012. július 31.

Szilvi: ők a hagyományos ételeket. Ma elkészitem a füstölt
kagylót, majd referálok:)

Zsazsa anyo   2012. július 31.

Szilvi! A katalán szószos isteni volt, de ez...még annál is jobb!!!!:-))))

Szilvia68   2012. július 31.

Nagyon örülök! :-)
Most már elárulhatom, hogy az előző kagylós spaginak készítettem füstölt sonka zsírján pirított hagymás alapot. Ettől megkapta azt a kis pikáns füstölt ízt, amit én is nagyon szeretek. :-)

Zsazsa anyo   2012. július 31.

Szilvi: ez nagyon jó ötlet volt! Finom lehetett!! Én most egy
halászlé kockát is adtam a szószhoz. Úgy készitettem,
mint a sima kagylót, csak az olajos öntetet beforraltam még
csak az olaj maradt meg és arra ment a fokhagyma, hagyma, stb. Holnap megeszem a maradékot! A Lidl-ben
spanyol hét lesz, 699 lesz a tenger gyümölcsei!

Szilvia68   2012. július 31.

Irány a LINDL!!!! :-)))) Már egész héten spanyol hét lesz???

Szilvia68   2012. július 31.

..valami rémlett, de így már tudom, mikor startoljak
Köszi! :-)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban