Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot
joghurtos-szőlős-boros leves
Hozzávalók: 0.5 kg szőlő - 2 dl bor - viz - cukor v. édesitő - pici fahéj - csipet só -
1 nagy natur joghurt - kevés reszelt citromhéj.
Elkészités: a szőlőt kimagozom, majd a vizzel, borral, fűszerekkel felforralom.
Botmixerrel pürésitem. A joghurtot kevés liszttel simára keverem és a leveshez
adom. Ismét felforralom, ha kihült a hűtőbe teszem.
Nekünk nagyon izlett!
annabell
annabell 2012. augusztus 29.
nagyon guszta!!
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. augusztus 29.
Köszönöm szépen Annabell! Még nem készitettem ilyet,
de a finnyás gyermekemnek is izlett:)
annabell
annabell 2012. augusztus 29.
:)))))) /jaj hát én is finnyás vagyok ne bánsd őt/
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. augusztus 29.
Nem bántom! Mondtam, hogy kóstolja meg, ha nem izlik,
ne egye! Ette...:))
annabell
annabell 2012. augusztus 29.
:)))))
bokamari
bokamari 2012. augusztus 29.
Sosem ettem még ilyet!!
De ezt megkóstolnám!!!!!!
Ági mama
Ági mama 2012. augusztus 29.
Különlegesen szép kép, egy különleges általam nem ismert levesről.
iiilona
iiilona 2012. szeptember 04.
Zsuzsa, nagyon élvezem. Tele vagy ötletekkel és pazarabbnál pazarabb fotókkal!!!
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. szeptember 04.
Annabell
Bokamari
Ági
Ilona
Köszönöm szépen Nektek!:)
Ezt a levest akkor találtam ki:)))
rezirezi
rezirezi 2012. szeptember 05.
.... és ciklámen... :-))
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. szeptember 05.
...az bizony!!!...:-)))
klari50
klari50 2012. szeptember 06.
Nagyon jól néz ki! Piros szőlő, és vörös bor (száraz, édes?)
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. szeptember 06.
Klári, köszönöm! A vörös bort izlés szerint (nekem félédes
volt otthon). Lehet fehér szőlő és fehér bor is, de ennek
szép szine van:)