_
2o11.o7.o3
  • 2011. júl. 03.
  • 168
  • 5
  • 8
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Currys tarja rizzsel /tarja helyett lehet csirke, pulyka is/
Hozzávalók: 4o dkg tarja csikokra vágva - 1 fej hagyma - olaj - 2-3 gerezd fokhagyma
- 1 hegyes erőspaprika - 4-5 db paradicsom (vagy 1 doboz hámozott paradicsom)
- 2 dkg currypor - rizs - só - bors - chili - csipet fahéj - petrezselyem
A forró olajhoz adjuk a hagymát, fokhagymát, erőspaprikát és 2-3 percig kevergetjük,
majd a csikokra vágott húst is. Addig kevergetjük nagy lángon, még kifehéredik, rá-
szórjuk a curryt, sózzuk, borsozzuk. A paradicsom héját lehúzzuk, kockára vágjuk
és a húshoz keverjük. Készre pároljuk. Rizst főzünk, vágott petrezselyemmel elke-
verjük és a hús mellé adjuk.

Ági mama   2011. július 03.

Hú, de guszta, biztosan nagyon finom is volt. :))))

humbug   2011. július 04.

Húúú,de finomnak néz ki,meg is kértem szüleimet,hogy készítsék el,nagyon guszta!

humbug   2011. július 04.

Húúú,de finomnak néz ki,meg is kértem szüleimet,hogy készítsék el,nagyon guszta!

Zsazsa anyo   2011. július 04.

Humbug: Tényleg finom. Kicsit csipős alapból, de én még
chilit is szoktam használni. Barack befőttel, vagy körtével (levével együtt!), még jobb - ettől csipős-édes izű lesz.. Próbáld meg!
Ha elkészitették Neked, ird meg, izlett vagy sem.

humbug   2011. július 05.

Én is akkor szeretem,ha van valami pikáns-csípős íze,akkor tényleg olyan,mintha ennék valamit.Ha elkészítik,egyből meg is írom,hogy milyen volt,de már most összefut a nyál a számban. :D

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban