_
Rigó a Citadella parkban
  • 2014. febr. 18.
  • 466
  • 14
  • 17
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

csiga32   2014. február 18.

Már tiszta madárszakértő vagy, hogy a nemüket is játszva meg tudod különböztetni, meg fotózásra beállítani őket. Sőt még a "szépfiú" kacérkodik is Veled. Aranyos.

tacsifoto   2014. február 18.

Ne tudd meg, mennyi vártam rá... én még életemben hímneműre ennyit nem vártam, de egyszer csak megérkezett....

Rolling   2014. február 19.

Szép éles,tetszik az elmosódott háttérrel.Ügyes vagy,sok hasonlót!

tacsifoto   2014. február 20.

Köszönöm Rolling: vagy a rigó volt türelmes :)

tacsifoto   2014. február 22.

anna: nem, inkább én mentem el hamar. Amint lekaptam, agyőt intettem és mentem tovább.... Ekkor utánam szólt: se puszi, se pá? De én arra már nem figyeltem :)

iiilona   2014. március 12.

Remek fotó a rigóról. Nagyon össze barátkoztatok.

tacsifoto   2014. március 12.

Köszönöm. Nagyjából rigó fotókra kell szorítkoznom, mert azokat még csak-csak látom, de a többi madarat inkább csak hallom....

anna schwelung   2014. március 18.

tacsifoto: Múlt vasárnap óta még inkább csak a rigókra szorítkozhatsz! ....mert a tékozló fiúk kormányhatározatot hoztak a személyek fotózásáról :-(((
http://hir.ma/belfold/a-kormany-betiltotta-a-fotozast-...

tacsifoto   2014. március 19.

anna: elolvastam a cikket és le vagyok döbbenve. Most akkor az van, ha lefotózom a Tűztornyot akkor amikor valaki pont kinéz az erkélyén? Ilyenkor máris beperelhető vagyok? Tudod mennyire szeretek utcákat, házakat fotózni. Akkor annak is vége?

Ezek szerint megszűnik a traffipax? A bankautomatáknál az esetenkénti fotózás? Aki személyi igazolványt cserél, azt tilos lesz lefotózni? Vagy hogyan?

Az tuti, hogy leszek olyanok,akik direkt beleugranak a képbe, hogy aztán perelhessenek. Hát tudod mit? Dögöljön meg mindenki, aki ilyen baromi dolgot kitalált... z lenne a legegyszerűbb, ha azt tennék, mint a második világháború végén a németek. Le kellett adni az összes fényképezőgépet, rádiót stb.....

anna schwelung   2014. március 19.

Dehogy vagy beperelhető, ha rákattintasz a tűztornyos személyre!....csak, ha nyilvánosságra hozod a felvételt és rátalál a pereskedésre, könnyű pénzszerzésre hajlamos "fotómodell". Mert lesznek ilyenek. Magadnak elteheted a fotót, szépen porolgathatod időnként.
Ne adj tippet a tékozló fiúknak!...még majd begyűjtik az összes fellelhető technikát!...de a trafikok után előbb még a szeszpiacot adják a haveroknak, ahogy értesültem ma a hírekből....aztán később majd ez is sorra kerülhet.
Itt a bal felső sarokban volt egy szép, közeli fotóm a homlokukat összeérintő szerelmes párról, de sajnos az index dolgozója ilyen cikkhez használta fel, amiből nagy paláver lett. Ugyanis időközben a fiatalok útjai elváltak, és az egyik fél nehezményezte az elmúlt szerelem újságban történt felelevenítését: http://xxlpowering.hu/news/402/budapesten-dugnak-a-leg...

tacsifoto   2014. március 19.

Szerelmespárokat tényleg nem érdemes fotózni, de én kezdek félni.... ha ezt az örömöket is elveszik, akkor már csak Hóbogyót és Gombóc Artúrt tudom fotózni. Nem tudok olyan fotót készíteni, ahová legalább egy ember ne kerülne be...kiretusálni őket igen fárasztó dolog. Más: megkérek valakit, hogy had fotózzam le, és arra is felhívom a figyelmét, hogy fel fog kerülni az internetre. Az illető beleegyezését adja, de később, mikor meglátja a fotót, beperel. Hogy bizonyítom be, hogy beleegyezett? Írásbeli szerződést kell kötnöm vele?

anna schwelung   2014. március 20.

Lehet, hogy az utóbbi?!...ami igen nehéz ügy, és komolytalan is.
Ma körülnéztem a hamarosan átadásra kerülő metrónál, ahol nyüzsögtek az utolsó simításokat végző dolgozók. Csoda klassz időben, óriási fotók készülhettek volna, de.... az aluljárót festő 6-8 emberhez odamentem, hogy mint metró dokumentátor szeretném lefényképezni a munkavégzést, amivel eltüntetik a sok mocsok graffitit. Az egyik mogorva azt mondta nem lehet, a többiek nem tiltakoztak, de máris ugrott a fotó. Helyette egy távoli, életlen, semmilyen készült, majd láthatod! :-(

tacsifoto   2014. március 21.

anna: igen, sajnálatos.... nem is jó belegondolni, mint annyi minden másba sem.... Manapság nem szabad gondolkodni, mert belebolondul az ember...a józan ész kezdi értékét veszíteni.

Kedvencnek jelölték
Albumokban