_
Salátaboglárka
  • 2014. márc. 02.
  • 550
  • 11
  • 14
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

tacsifoto   2014. március 03.

Hát nem az a lényeg? Abból készül a finom madársaláta....

tacsifoto   2014. március 05.

Nem, csak jómadárnak :) No, ez élc volt....
Emberi fogyasztásra is kiválóan alkalmas, hatalmas vitaminforrás az ínséges kora tavaszi időkben

tacsifoto   2014. március 05.

anna, ez salátának remek. Na és a medvehagyma? Az is pompás erdei csemege, kivéve, ha valaki összetéveszti a gyöngyvirág levelével, mert az gáz....

anna schwelung   2014. március 05.

Tudom, jó néhány éve erős medvehagyma kultusz van környezetemben is.... de én a nemrégiben említett nagyszülői indíttatásom okán (telente 3 disznót vágtak) inkább kolbász-, és sonkahívő vagyok.

tacsifoto   2014. március 05.

Az sem rossz.... az én elvem is az, a baromfi legfinomabb része a rövidkaraj...

anna schwelung   2014. március 06.

És mit szólsz a pulykamell sonka kifejezéshez? Ez nem olyan, mint a Dali-féle kocka alakú golyó?

tacsifoto   2014. március 06.

Ne is mond! Messze ívben elkerülöm a baromfi alapú virslit, párizsit, ilyen-olyan felvágottat stb...a krumplileves legyen krumplileves....

Kedvencnek jelölték
Albumokban