_
P1010008
  • 2012. dec. 03.
  • 163
  • 0
  • 14
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gyártó: Olympus D595 Zoom
Fókusztáv: 6.3mm
Rekesz: f/4.0
Zársebesség: 1/30
ISO: 100
Kevesebb
Több

peekaboo   2012. december 03.

Fokhagymás pirítós a csemege, a kérdés , hogy mi a zöld trutyi közte és a mustár közt?

peekaboo   2012. december 03.

langyos,langyos...valóban növényi anyag. Segítségül: nyers, Európában nem terem,termés és nem gyökér vagy levél se nem szár....

peekaboo   2012. december 03.

A fokhagymás pirítós nélkül valószínűleg élvezhetetlen volna...

peekaboo   2012. december 03.

Vastaps! Valóban most ettem először és valószínűleg utoljára....Az albumomban aki körülnéz rögtön megláthatja a gyümölcs héjait és magját. Ami érdekességet hozzáfűznék:
a neve jelentése a hazájában: herefa és lám a magja mintha valakit férfiatlanítottak volna...

Krémusz   2012. december 03.

Jajjj! Még rágondolni is rossz!
Még nekem is pedig én eléggé férfiatlan vagyok :)))))

peekaboo   2012. december 03.

Valószínűleg jó kis szendvicskrémet lehet készíteni belőle de véleményem szerint vannak tőle kézenfekvőbb hazai anyagok is.

Sándorház   2012. december 04.

....pedig, "csak" az avokádó beltartalmi értéke az amiért érdemes néhány receptet kipróbálni :-))

peekaboo   2012. december 04.

Na, azért pénzért amit nálunk elkérnek az avokádóért legyen is beltartalma.
Szerintem a honi gyümölcsök versenyképesek vele csak mivel megszokottak lenézik azokat.
Valami akciós avokádóra tettünk szert,kipróbáltam.....felejtős..:-)

Sándorház   2012. december 04.

....ajaj, gondoltam a héj színéről.... túlérett volt, ezért okozott csalódást :-(
Igaz ízlések és... én a mákos tészta helyett is a dióst választom - ha lehet :-))

Funyi1   2012. december 04.

.., Én szeretem a Mákos Tésztát, ... és a Szomszédasszonyomat is!
:))

peekaboo   2012. december 05.

Mikor nem túlérett? Majdnem kenhető volt a bele..A másodikból szendvicskrémet készítettem, természetesen fokhagymásat..