_
Air Offensive
  • 2012. aug. 08.
  • 1787
  • 59
  • 17
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Pont a felszállás előtti pillanat.
Gyártó: Canon EOS 30D
Fókusztáv: 58mm
Rekesz: f/2.0
Zársebesség: 1/200
ISO: 100
Készült: 2012. aug. 08. 08:27
Kevesebb
Több

eddie dean   2012. augusztus 08.

Szuper! Ügyesen elkaptad:-) Ő nem akart elkapni?

Mikrobi89   2012. augusztus 08.

Köszi :) Szerencsére nem :D de reménykedtem is hogy nem akar belém kóstolni... :D Nálad volt eset hogy rád vadásztak volna? :)

eddie dean   2012. augusztus 08.

:-):-):-) Amikor Balatonon vadászok rájuk akkor mindig fekete hosszú ujjú, kapucnival és fekete hosszú nadrág meg kesztyű van rajtam. Ez azt eredményezi hogy az esőthozó pöcsikek, szudéta böglyök,deerfly-ok (nem tudom a magyar nevüket de ezek azok a pöttyös szemű gyönyörűségek és ez is valamilyen pőcsik faj) és még pár bögölyfaj felváltva támadnak. Utána olvastam és állítólag a látásuk alapján keresnek áldozatot és a sötét színeket keresik. A fehér lovakat állítólag alig támadják, ameddig a feketéket nagyságrendekkel nagyobb számban csapolják. Szóval így védekezem ellenük és még arra is jó hogy a közelembe csaljam őket:-) Anyámék ki is borultak mert azt mondják hogy mielőtt ráálltam volna a böglyözésre egy sem csípte meg őket most meg rendszeresen áldozatul esnek a harapásuknak:-) Volt már hogy én is futottam mert nem volt rajtam a védőruha és kinézett magának egy esőthozó:-) Azok a legveszettebbek. Ha kinéz magának akkor bizony szerencsés vagy ha megúszod harapás nélkül persze engem az is hátráltat hogy még önvédelemből sem szeretnék megölni egyet sem.

Mikrobi89   2012. augusztus 08.

Jesszus micsoda történet :) Lehet én vagyok vak de nemigen látok bögölyt, mondjuk én kisebb tónál vagyok, lehet azért? de nem gondolom. Azért ilyen melegekben így felöltözni... :) mondjuk jobb mint egy csípés, de lehet én ki nem bírnám :D
Azért nem gondoltam volna ilyen veszélyesek és ennyire követik az "áldozatukat", mondjuk még nemigen olvastam utána, vagyis szinte semmit. Lehet ideje lenne. Meg egy két rablólégy is jó lenne :S De ezekben te vagy a csúcs! :)

zoliber   2013. január 07.

Gratulálok a "best of 2012"-válogatáshoz! :-)

Elizabeth Vancsai   2013. január 07.

FANTASZTIKUS A FOTÓ !!! SZERETETTEL GRATULÁLOK AZ ELÉRT SIKERHEZ :) ÜDV: ELIZABETH

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban