_
He?
  • 2013. júl. 21.
  • 1039
  • 30
  • 17
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon EOS 30D
Fókusztáv: 85mm
Rekesz: f/1.4
Zársebesség: 1/320
ISO: 100
Készült: 2013. júl. 20. 15:11
Kevesebb
Több

Mikrobi89   2013. augusztus 16.

Hehhe, (hogy fogod a gépet, idióta???) nézés :D

kisklau   2013. augusztus 16.

Nagyon beszédes :D Lenéző és megsemmisítő :) Állat! :)

Mikrobi89   2013. augusztus 16.

Ohh pedig nem akart letámadni :) örülök ha tetszett :) te is látogass el ide, szép hely a veszprémi állatkert :)

kisklau   2013. augusztus 16.

Két éve voltam, de pont tegnap gondoltam rá mikor Szigligeten jártam... ejjj....kár volt kihagyni, na de lesz még alkalom :)

Mikrobi89   2013. augusztus 16.

:) Valóban, de tudod mit? Menny a Nyíregyházi állatkertbe, állítólag az a legjobb. Csak nekem túl mesze van, de te simán bevállalhatnád. Bááár lehet nyuszi vagy :) gondolj a kis tökmagra is, mennyire örülne neki.

kisklau   2013. augusztus 16.

Nyíregyháza Soprontól? :))))) Tudod hányszor tévednék el. Tényleg az lenne a legjobb. Basszus, még a környéken sem jártam.

Mikrobi89   2013. augusztus 16.

Hát hajrá, akkor épp itt az ideje :) Nem is tudtam hogy Soproni vagy, 2 hete voltam ott egy iciripicirit. beszerzel egy dzsipieszt (így jobban hangzik, ne kötekedj :D ) pár órácska vezetés és már ott is vagy :) az élményért teljesen megéri, szóval el kell menned, még idén még tél előtt, szeptemberben :P

kisklau   2013. augusztus 16.

Nem hallottad még az élménybeszámolómat. Klauka Budapestre kirándul témakörben :) Adyligetbe a Városligetből pontosan 100 km megtétele után értem oda., Érintve Mogyoródot és több nevezetes helyet Budapesten :D Beni nagyon bírta, mondta, hogy már csodás telihold van, de anya, hol alszunk :D Igaz, akkor még nem volt a telefonomon sem
Bizony soproni. Iciripicirit merre jártál itt? Tűztorony meg ilyesmi vagy csak privát? :)

Mikrobi89   2013. augusztus 16.

Szó szerint egy iciripicirit, egy autós pihenőt és mentünk tovább :D
Ígérem elolvasom holnap az élménybeszámolódat, csak az oldalt se igen látogattam mostanában, minden teljesen elmaradt :/ hát a végén hol aludtatok? :D Biztos jó kis kirándulás lehetett és remélhetőleg nem az utolsó. A következő pedig Nyíregyházában kezdődik, ugyeeeee?!?!?! :D Egyszer én is elmennék, de ki tudja mikor valósul meg, szerintem nem az idén :) Veszprémit se terveztük el, csak felhoztam, mennyünk Veszprémbe és már mentünk is, de jó is lett szerencsére :) bár, túlságosan meleg is volt. De egy többnapos szórakozás, áhh tökéletes lehet.

kisklau   2013. augusztus 16.

Igen, melegben nagyon kimerítő az ilyen látogatás. Egyszer tűző napon voltunk márciusban, egyszer meg nyár közepén, de esős időben.
Nem tudom ám hová írtam anno az élménybeszámolót. Sokan aggódtak értem, pláne a család és a barátok. Legendásan jól tájékozódom. Bár most nem volt semmi gond :) Igaz nem is mentem messze.

Természetesen a szálláson aludtunk , Adyligeten csak kellett egy kis telefonos segítség. Egy helyen rontottam el, de ott nagyon :D :D :D

Na ez tényleg röpke Sopron volt :)

Mikrobi89   2013. augusztus 16.

Hát na, látnál engem tájékozódásban... :D Mi? Merre? Hol? Mivan? :D Egy nőre hallgatok, az is a GPS :) mi lenne velem nélküle... :D De legalább te tudod merre mész, gondolom jól eltervezted előre is az utat, vagy tévedek? :) Főleg egy ilyent, ahol több mindent bejártatok... áhh. Nekem miért nem volt ilyen édesanyám? :) Külföldre nem tervezel? ott vannak a hegyek a közeledben, milyen nagy élmény lehetne belátni a messzeséget, ááá a hegyek, szerelmes vagyok beléjük... pont most szerdán láttam az Alpokot ott voltam tőle egy karnyújtásnyira de nem állhattunk meg, ááá a szívem szakadt meg :( itt erre meg... kis dombság azt ennyi :S mindenfelé szántóföld... annyira unom, hogy azt el se hiszed :S
Ha törik ha szakad megtalálom a beszámolót, ha mégse akkor telefonos segítséget kell kérnem :D

kisklau   2013. augusztus 17.

Női hangon nyomja a GPS :) az igen :) lehet szidni. Külföldön a kollégáimmal voltunk. Síelni mentünk, négy nő egy kocsiban. Inkább nem beszélek róla.
Általában eltervezem előre, hogy mit szeretnénk látni meg minden ilyesmi, aztán sokszor kell improvizálni. Beni azt bírja inkább. Horvátország nagy kedvencem és 2003 óta nem voltam ott, talán még lesz lehetőségem egyszer :) Ott azért van minden.
Szóval hegy-szerelem..... na igen, azért Ausztriában van néhány itt a közelben :)

Mikrobi89   2013. augusztus 17.

huuuu 4 nő egy kocsiban (jobbranézzetek, úritendejópasi áááááááá rámnézett wáááááááááá) :D nane semmi pénzért :D
Hát na, biztos vagyok benne hogy feltalálod magad, ha eltévedsz ha valamit még betervezel bármi. Pedig nincs is mesze Horvátország, szóval jövőre kötelező betervezned, mert ha nem... megbüntetlek.
Miért, ha neked lenne GPS ami pasi hangon irányít, akkor sose mennél arra amerre szeretne, mi?:P vagy ne kötözködjek?:D

klk   2013. szeptember 10.

hát ez kész. :D

Kedvencnek jelölték
Albumokban